Η Μπρέι είναι η μεγάλη απογοήτευση του πρωταθλήματος, ούσα στη τελευταία θέση της βαθμολογίας και μάλλον υποβιβασμένη, την ίδια ώρα που η Σλίγκο προσπαθεί να σώσει τη χρονιά με απευθείας παραμονή στη κατηγορία.

 


Η Μπρέι έχει μόλις 12 πόντους μετά από 24 παιχνίδια, ενώ έχει δεχτεί 60 τέρματα, έχοντας μακράν την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Εντός έδρας μετράεισυνολικά 3-2-6 με τέρματα 11-18, ενώ μετράει τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ηττήθηκε 2-1 από τη Λίμερικ εκτός έδρας, ενώ έχει φέρει τέσσερα over στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Συνολικά στην έδρα της έχει φέρει 7 over σε 11 ματς.


Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν αποτύχει να σκοράρουν στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας .


Η Σλίγκο από την πλευρά της με 23 πόντους που έχει βρίσκεται μόλις δύο πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ μέχρι σήμερα έχει δείξει ότι παίζει καλύτερα μακριά από την έδρα της. Άλλωστε από τους 23 πόντους, τους 14 τους έχει κερδίσει μακριά από την έδρα της όπου έχει 4-2-4 με τέρματα 13-11. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχει δύο νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ηττήθηκε 2-3 από τη Γουοτερφορντ.


Έχει φέρει δύο συνεχόμενα over, αλλά τρία under σε πέντε ματς, ενώ δεν έχει καταφέριε να σκοράρει στα τρία από τα έξι τελευταία ματς.


Προϊστορία: Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 54 φορές στο παρελθόν. Η Σλίγκο μετράει 28 νίκες έναντι 11 ηττών, ενώ 15 ματς έληξαν ισοπαλα.


Πρόταση: Καμία ομάδα δεν πείθει με τη παρουσία της στο πρωτάθλημα. Η Σλίγκο μπορεί να βρει φάσεις απέναντι στη τρύπια άμυνα της αντιπάλου της.

Πρόταση: 2
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι