Προτελευταία αγωνιστική της 1ης φάσης του πρωταθλήματος του Εκουαδόρ και μόνο κίνητρο, αν υπάρχει, για τη Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ να κλείσει με νίκη τις εντός έδρας αγωνιστικές της υποχρεώσεις, από την στιγμή που φιλοξενεί την ουραγό Τέκνικο Ουνιβερσιτάριο. Να σημειωθεί, πως το πρωτάθλημα του Εκουαδόρ διεξάγεται σε δύο φάσεις, με τις νικήτριες αυτών να διεκδικούν ακολούθως τον τίτλο σε διπλό τελικό.


Το χθεσινό 0-0 της Λίγκα στην έδρα της Γκουαγιακίλ Σίτι έδωσε και μαθηματικά την πρωτιά της 1ης φάσης του πρωταθλήματος στην ομάδα του Κίτο, με μόνο κίνητρο πλέον για τη Μπαρτσελόνα, αν βέβαια υπάρχει, να ψάξει το τρίποντο που θα της δώσει την τιμητική 2η θέση.


Ισοπαλία με 2-2 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε, βλέποντας τη Μπαρτσελόνα να ισοφαρίζει δύο φορές, την πρώτη με τον Αρόγιο στο τριάντα δύο και την δεύτερη με τον Ναχουελπάν (φωτό) στο εβδομηκοστό έβδομο λεπτό, παραμένοντας ταυτόχρονα αήττητη για έξι συνεχόμενες αγωνιστικές. Πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα για τη Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ, σε δέκα ματς στο γήπεδο της στην 1η φάση του πρωταθλήματος, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο δεξιός μπακ Βελάσκο.


Στην άλλη πλευρά, πέντε συνεχόμενες ήττες για την Τέκνικο Ουνιβερσιτάριο μετά και το 0-1 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας τη Ντεπορτίβο Κουένκα, με την ουραγό μάλιστα της 1ης φάσης με μηδέν ενεργητικό.


Κυρίαρχος η Τέκνικο Ουνιβερσιτάριο στο ματς με τη Ντεπορτίβο Κουένκα, έχοντας πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, βλέποντας όμως την αντίπαλο της να την «τιμωρεί» με την καρφωτή κεφαλιά του Κανγκά, στο εικοστό ένατο λεπτό, σε μία από τις δύο αξιόλογες επιθετικές της προσπάθειες σε όλο τον αγώνα. Τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες για την Τέκνικο Ουνιβερσιτάριο, σε δέκα ματς στην 1η φάση του πρωταθλήματος μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ και μία για την Τέκνικο Ουνιβερσιτάριο, σε τέσσερα ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη.


Χωρίς καμία απολύτως αξία η τιμή που συνοδεύει την απρόβλεπτη και ευάλωτη αμυντικά Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ, παρά το γεγονός πως υπάρχει απέναντι η ουραγός και από πέντε συνεχόμενες ήττες, Τέκνικο Ουνιβερσιτάριο.

Πρόταση: Over 2,5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι