Μονομαχία με φόντο την παραμονή, βρίσκοντας την Φίλκιρ, εντός επικίνδυνης ζώνης, στην 11η θέση με 11 βαθμούς, ένα λιγότερο από την 9η σημερινή της αντίπαλο.


Δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες για την Φίλκιρ, βλέποντας το 1-2 της προηγούμενης αγωνιστικής από την Φιόλνιρ, να διαδέχεται το 0-2 από τη Μπρέινταμπλικ, «υποχωρώντας» ακόμα περισσότερο βαθμολογικά, εντός επικίνδυνης ζώνης, έστω και με ένα ματς λιγότερο.


Πραγματικό σοκ το 1-2 στην έδρα της Φιόλνιρ, σε ένα ματς στο οποίο η Φίλκιρ βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο ογδόντα πέντε με τον Ίνγκασον και στο οποίο όμως κατάφερε να μείνει με άδεια χέρια, καθώς η αντίπαλος της όχι μόνο ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα αλλά πραγματοποίησε και τη μεγάλη ανατροπή στο ενενήντα. Τρεις νίκες για την Φίλκιρ, σε ισάριθμα ματς στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στον αντίποδα, από νίκη σε ήττα και το αντίθετο για την Βίκινγκουρ στα τέσσερα τελευταία της ματς, με «διπλό» στο πιο πρόσφατο εξ αυτών σε βάρος της KR με 1-0, έχοντας προηγηθεί το εκτός 1-4 από την ΚΑ, το 2-1 φιλοξενώντας την Βεστμανάϊεαρ και το 0-3 στην έδρα της Χαφναρφιόρντουρ.


Το τέρμα του Ρουνόλφσον στο πρώτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου αυτό που έκανε την διαφορά στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της KR, βλέποντας την Βίκινγκουρ να σπάει το ρόδι μακριά από το γήπεδο της στο φετινό πρωτάθλημα. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Βίκινγκουρ, σε πέντε ματς μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Φίλκιρ και μία ισοπαλια, σε πέντε ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Βίκινγκουρ.


Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, την καλή προϊστορία της τελευταίας δεκαετίας αλλά και τις αδυναμίες της Βίκινγκουρ όταν απομακρύνεται από το γήπεδο της.

Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι