Αν συγκρίνουμε τα δύο εγχώρια πρωταθλήματα, η Φινλανδία θεωρείται ανώτερο από αυτό που διεξάγεται στα Νησιά Φερόε. Έτσι όπως καταλαβαίνει κανείς η πρωταθλήτρια Φινλανδίας φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο για τη πρόκριση, ανεξάρτητα αν αυτό το καταφέρει από το πρώτο παιχνίδι.

 


Αμφότερες οι ομάδες έχουν αγωνιστικό ρυθμό, αφού τα πρωταθλήματα βρίσκονται σε εξέλιξη. Η Βίκινγκουρ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και απέχει 11 πόντους μακριά από την πρωτοπόρο Τορσαβιν.


Βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αφού μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Στις τρεις από αυτές πέτυχε περισσότερα από δύο τέρματα, ενώ έχει φέρει τέσσερα over στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει χάσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.


Η Ελσίνκι αποτελεί την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας στην Φινλανδία, ούσα στην κορυφή της βαθμολογίας. Έχει μάλιστα διαφορά πέντε πόντων από την 2η Ροβανιέμι.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η φιλοξενούμενη σκοράρει 1.89 γκολ ανά παιχνίδι στο πρωτάθλημα, ενώ στις δύο τελευταίες νίκες της σημείωσε συνολικά επτά τέρματα.


Εκτός έδρας παραμένει ιδιαίτερα αξιοπιστη, έχοντας μόλις μια ήττα σε 10 ματς, έχοντας την καλύτερη άμυνα, με μόλις επτά γκολ παθητικό. Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει το 58% των τερμάτων τους, στο τελευταίο κομμάτι των αγώνων τους.


Προϊστορία: Δεν υπάρχει προϊστορία στο ζευγάρι αυτό, αφού δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν.


Πρόταση: Η Βικινγκουρ θεωρείται αδύναμη να κοιτάξει στα μάτια τη Ελσίνκι, η οποία έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Πρόταση: 2

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι