Η απόδοση της νίκης των γηπεδούχων δεν φαίνεται να έχει μεγάλη αξία, αφού τόσο η Ντάλκουρτ, όσο και η Τρελεμποργκ βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του πίνακα και δεν έχουν πείσει με την απόδοση τους.


Έτσι όπως το πάνε οι δύο ομάδες θα δώσουν μεγάλη μάχη για τη παραμονή στην κατηγορία. Η Ντάλκουρτ, ως νεοφώτιστη, δεν θέλει να είναι το ασανσέρ του πρωταθλήματος. Δεν ήρθε για να επιστρέψει, αλλά τα αγωνιστικά της προβλήματα είναι σημαντικά.


Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις δύο νίκες σε 12 ματς, έχουν υποστεί οκτώ ήττες και φυσικά βρίσκονται στην 15η θέση της βαθμολογίας με μόλις οκτώ πόντους.


Το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα στα δύο τελευταία ματς κατάφεραν να πάρουν τέσσερις πόντους και να ξεκολλήσουν από τη τελευταία θέση. Στο πιο πρόσφατο ματς επικράτησαν της Μπρομαποϊκαρνα 3-0 και θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο, για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας έχουν 2-1-2 με τέρματα 10-8
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο 60% των εντός έδρας αγώνων της Νταλκουρτ, προέκυψε goal.


Η Τρέλεμποργκ δεν είναι κανα μεγαθήριο στη κατηγορία, αφού βρίσκεται στην 13η θέση του πίνακα, έχοντας 11 πόντους, δηλαδή τρεις περισσότερους από την αντίπαλο της. Μετράει 3-2-7 συνολικά στο πρωτάθλημα, ωστόσο μακριά από την έδρα της έχει 1-2-2.


Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους ηττήθηκαν εντός έδρας από τη ΑΙΚμα 4-1. Έχει φέρει τρία over στα πέντε τελευταία ματς, αλλά και τέσσερα goal.


Προϊστορία: Τέσσερις φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες. Η Τρέλεμποργκ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακομα.


Πρόταση: Μπορεί η Νταλκουρτ να δείχνει ότι έχει ένα προβάδισμα, ωστόσοο η Τρέλεμποργκ σκοράρει με ευκολία.

Πρόταση: goal
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι