Η νίκη είναι μονόδρομος για τις δύο ομάδες που βρίσκονται αρκετά χαμηλά στον πίνακα και αν δεν προσέξουν μπορεί και να κινδυνέψουν.

 


Η Ίντερ έχει 20 πόντους και βρίσκεται στην 8η θέση, με τη Σεϊναγιοεν να έχει 19. Πρόκειται για ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων που έχουν ισορροπία στα αποτελέσματα που έχουν φέρει στη κατηγορία. Κια φυσικά δεν έχουν εντυπωσιάσει με την παρουσία τους.


Η Ίντερ προέρχεται από σημαντική νίκη και μάλιστα εκτός έδρας 1-2 επί της Λάχτι, αλλά είναι δεδομένο ότι μέσα στην έδρα της έχει πολλά προβλήματα. Δείχνει μεγάλη αδυναμία να κερδίσει μπροστά στο κοινό της. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μια νίκη σε οκτώ εντός έδρας ματς, με τέρματα 8-13. Αν καταφέρουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα θα τερματίσουν σίγουρα πιο ψηλά στον πίνακα.


Πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ιντερ έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στο 75% των εντός έδρας αγώνων της, αλλά έχει χάσει και στο 62% των αγώνων της. Επίσης έχει ηττηθεί στα τρία τελευταία εντός έδρας ματς.


Η Σεϊναγιοεν από την πλευρά της έχει καλά αποτελέσματα μέσα στην έδρα της, αλλά εκτός έδρας δεν δείχνει την ίδια συνέπεια. ΄ Έχει πετύχει μόλις μια νίκη σε οκτώ ματς, ενώ έχει σκοράρει έξι τέρματα.


Προϊστορία: Καλύτερη είναι η προϊστορία που έχει η Σεϊναγιοεν απέναντι στην αντιπαλο της. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ τέσσερις νίκες μετράει η Ίντερ.


Πρόταση: Καμία από τις δύο ομάδες δεν πείθει με τη παρουσία της στη κατηγορία. Θα προσέξουν στα μετόπισθεν προκειμένου να μην χάσουν.

Πρόταση: X
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι