Στο " Kópavogsvöllur" η Μπρεϊνταμπλικ αντιμετωπίζει τη Φιολνιρ και η λογική (αν υπάρχει τέτοια στο ποδόσφαιρο) την θέλει να είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης.

 


Οι γηπεδούχοι ανήκουν στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για τη πρώτη θέση και γιατί όχι ακόμα και για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μπορεί στη παρούσα φάση να βρίσκεται στην 3η θέση και στο -6 από την κορυφή, αλλά έχει δείξει καλά στοιχεία και ειδικά στην έδρα της έχει μεγάλη δύναμη, όπως φαίνεται μέχρι σήμερα.


Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις έξι γκολ σε 11 ματς, ενώ εντός έδρας έχει δεχτεί μόλις δύο τέρματα σε σύνολο πέντε αγώνων. Μετράει 3-1-1 και φαίνεται να βασίσει πολλά στον παράγοντα έδρα.


Βέβαια πρέπει να σημειώσουμε ότι στα πέντε τελευταία ματς μετράει δύο νίκες, ενώ προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες που την άφησαν πίσω σε σχέση με το που βρισκόταν πριν λίγες εβδομάδες. Είναι χαρακτηριστικό επίσης ότι μετράει πέντε συνεχόμενα under 2.5. Συνολικά μετράει οκτώ under σε 11 συνολικά ματς στο πρωτάθλημα.


Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός ότι στο 80% των εντός έδρας αγώνων της έχει προκύψει under 3.5, ενώ έχει κρατήσει το μηδέν στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος.


Η Φιολνιρ από την πλευρά της ανήκει στα χαμηλά στρώματα του πρωταθλήματος, αφού βρίσκεται στην 10η θέση του πίνακα με μόλις 12 πόντους. Απέχει μόλις έναν πόντο από την επικινδυνη ζώνη και είναι ξεκάθαρο ότι ο βασικός στόχος της είναι αποφυγή του υποβιβασμού. Μετά από 11 αγώνες, οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρεις νίκες, αλλά και πέντε ήττες. Έχουν σκοράρει 13 γκολ, ενώ έχουν δεχτεί 21 τέρματα.


Είναι σαφές όμως ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση, μετρώντας τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Σε αυτά τα ματς προέκυψε το ειδικό στοίχημα "2-3" γκολ στα πέντε τελευταία ματς.


Προϊστορία: Η Μπρέινταμπλικ έχει χάσει τα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια, αλλά παραμένει το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.


Πρόταση: Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, ενώ δεν αποκλείεται σε ένα ακόμα ματς να μην δεχτούν γκολ.

Πρόταση: 1 (under 2.5 )

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι