Στο "Floridana völlurinn" οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση, η οποία δεν είναι και η καλύτερη μετά τα πρώτα 11 παιχνίδια.


Φίλκιρ και ΚΡ δεν έχουν πείσει με την εικόνα τους στο γήπεδο στο φετινό πρωτάθλημα και ως εκ τούτου βρίσκονται κάτω από τη 8η θέση του πίνακα. Ειδικά η γηπεδούχος αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και "φιγουράρει" στην 11η θέση του πίνακα, που σημαίνει ότι είναι από τα πρώτα φαβορί για τον υποβιβασμό.


Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες στο πρωτάθλημα, έχοντας συντελεστή τερμάτων 13-18. Η διαφορά με τουλάχιστον τέσσερις ομάδες που βρίσκονται από πάνω τους καλύπτεται, φτάνει να αρχίσουν να κερδίζουν και κάποια παιχνίδια.
Το τελευταίο διάστημα η Φίλκιρ μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες και τέσσερις στα πέντε τελευταία παιχνίδια.


Πρέπει να σημειώσουμε ότι η γηπεδούχος ομάδα έχει κρατήσει το μηδέν μόλις σε ένα από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της


Η ΚΡ από την άλλη πλευρά βρίσκεται σε κάπως καλύτερη θέση, αφού έχει 14 πόντους, ενώ έχει χάσει τα τρία από τα 11 ματς που έχει δώσει στο πρωτάθλημα. Είναι μια ομάδα που σκοράρει σε μεγαλύτερη συχνότητα σε σχέση με την αντίπαλο της. Εκτός έδρας μάλιστα σε σύνολο έξι αγώνων έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα από δύο φορές, ενώ έχει σκοράρει 10 τέρματα. Έχει σκοράρει στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα,. ενώ έχει κρατήσει το μηδέν μόλις μια φορά στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.


Προϊστορία: Η Φιλκιρ έχει κερδίσει τα τρία τελευταία παιχνίδια, την ώρα που η ΚΡ δεν έχει κερδίσει την αντίπαλο της από το 2016.


Πρόταση: Καμία από τις δύο ομάδες δεν εμπνέει σιγουρία και θα προτιμήσουμε το goal, στοίχημα που επιβεβαιώνεται σε αρκετά από τα παιχνίδια των δύο ομάδων.

Πρόταση: goal
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι