Ντέρμπι όχι μόνο νεοφώτιστων αλλά ταυτόχρονα και κορυφής στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, με την τοπική CSA στην 2η θέση με 28 βαθμούς, ένα λιγότερο από την πρωτοπόρο της κατηγορίας Φορταλέζα.


Δύο συνεχόμενα τρίποντα για την CSA, βλέποντας το 1-0 φιλοξενώντας την Σαμπάιο Κορέια, να διαδέχεται το 2-0 στην έδρα της Μπραζίλ Πελότας και έντονος πλέον ο ενθουσιασμός καθώς η νεοφώτιστη ομάδα του Μασεϊό όχι μόνο αντέχει την πίεση, αλλά αξιώνει ταυτόχρονα απρόσμενα και την κορυφή.


Επιθετικός μονόλογος για την CSA στο ματς με την Σαμπάιο Κορέια, βλέποντας την ομάδα του Μασεϊό να μην απειλείται καθόλου, να έχει αρκετές ευκαιρίες και να βρίσκει τελικά το δρόμο προς τα δίχτυα στο τεσσαρακοστό τρίτο λεπτό με πλασέ του Βάλτερ από το ύψος του πέναλτι. Τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την CSA, σε οκτώ ματς στο «Ρέι Πελέ», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του σημερινού ντέρμπι.


Στην άλλη πλευρά, δύο συνεχόμενες ήττες μετά το 0-2 στην έδρα της Πόντε Πρέτα και το οδυνηρό, βάσει εικόνας, 0-1 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, βλέποντας την Φορταλέζα να δίνει την ευκαιρία πλέον στους διώκτες της να την πλησιάσουν σε απόσταση βολής.


Ασφυκτική πίεση από την Φορταλέζα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, βλέποντας την ομάδα του Ροζέριο Σένι να «πληρώνει» την αστοχία της αλλά και το ότι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο. Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Φορταλέζα, σε επτά ματς μακριά από το «Καστελάο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του σημερινού ντέρμπι.


Προϊστορία: Επικράτηση με 1-0 για την CSA το 2016, ενώ 0-0 το 2017, σε δύο ματς φιλοξενώντας την Φορταλέζα, αμφότερα για το πρωτάθλημα της 3ης κατηγορίας της Βραζιλίας.


Επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, το καλύτερο momentum της CSA, τον ενθουσιασμό και το κίνητρο να προσπεράσει την σημερινή της αντίπαλο και να βρεθεί στην κορυφή, αλλά και τα σημάδια «ξεφουσκώματος» της Φορταλέζα.

Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι