Πρεμιέρα σήμερα στην 2η φάση του πρωταθλήματος του Εκουαδόρ, βλέποντας τη Μακαρά να φιλοξενεί στο «Μπελαβίστα» την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε. Σημείο αναφοράς, πως οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στο φινάλε της 1ης φάσης στην έδρα της Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε, η οποία ήταν και η νικήτρια με 2-0. Να σημειωθεί, πως το πρωτάθλημα του Εκουαδόρ διεξάγεται σε δύο φάσεις, βλέποντας τις νικήτριες αυτών ακολουθώς, να διεκδικούν τον τίτλο σε διπλό τελικό.

 


Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο στο μεταξύ τους ματς στο φινάλε της 1ης φάσης του πρωταθλήματος, με ευκαιρίες εκατέρωθεν, με την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε όμως πιο αποτελεσματική, ανοίγοντας το σκορ με κοντινό πλασέ του Εστράντα στο τεσσαρακοστό τέταρτο λεπτό. Το ψυχολογικό προβάδισμα, με το τέρμα αυτό, για την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε, η οποία μπήκε δυνατά στην επανάληψη, έχοντας σημαντικές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και δοκάρι, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά με το πέναλτι του Μέρα στο εβδομηκοστό τρίτο λεπτό.


Το αποτέλεσμα αυτό έφερε τη Μακαρά στην 6η θέση στην 1η φάση του πρωταθλήματος, με 27 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από την 6η σημερινή της αντίπαλο. Τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για Μακαρά, σε 11 ματς στο «Μπελαβίστα» στην 1η φάση του πρωταθλήματος, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Στον αντίποδα, χωρίς προβλήματα και η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε, η οποία έκλεισε την 1η φάση με τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες σε 11 ματς μακριά από το γήπεδο της.


Προϊστορία: Μία νίκη για τη Μακαρά, πέντε για την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε και τρεις ισοπαλίες, στις εννέα μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μπελαβίστα».


Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο. Παρόλα αυτά, επιλογή ρίσκου το «διπλό», ποντάροντας στην πιο κυνική ομάδα εκ των δύο, εκτιμώντας πως αν η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε κρατήσει το μηδέν, μπροστά θα βρει τον τρόπο να φτάσει σε κάποιο ή κάποια τέρματα.

Πρόταση: 2
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι