Ξεχωριστό ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με την Γκέτεμποργκ να ψάχνει το τρίποντο που θα την απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή που η Σίριους έρχεται από τρία συνεχόμενα τρίποντα.

 


Έξι βαθμοί για την Γκέτεμποργκ στα τέσσερα τελευταία της ματς, πηγαίνοντας από νίκη σε ήττα και το αντίθετο σε αυτό το διάστημα, με 2-0 στο «Ούλεβι» σε βάρος της Έρεμπρο, 2-3 στην έδρα της Σίριους, 3-0 φιλοξενώντας τη Μπρομαποϊκάρνα, ενώ 1-2 στο εκτός της προηγούμενης αγωνιστικής από την Κάλμαρ.


Ανύπαρκτη η Γκέτεμποργκ στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην έδρα της Κάλμαρ, επιτρέποντας σημαντικές ευκαιρίες στην αντίπαλο της, μεταξύ αυτών και δοκάρι. Το πέναλτι του Ρομαρίνιο στο πεντηκοστό πρώτο λεπτό, αυτό που έδωσε το προβάδισμα στην Κάλμαρ, η «απάντηση» της Γκέτεμποργκ στο πενήντα οκτώ, με την κοντινή κεφαλιά του Σακόρ, ενώ το δεύτερο τέρμα για την αντίπαλο της στο εξήντα οκτώ. Τέσσερις νίκες και ισάριθμες ήττες για την Γκέτεμποργκ, σε οκτώ ματς πρωταθλήματος στο «Ούλεβι», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην αντίπερα όχθη, τρία συνεχόμενα τρίποντα, όπως προαναφέρθηκε, για την Σίριους, τα οποία την έφεραν, έστω και οριακά, εκτός επικίνδυνης ζώνης. Πολύτιμο 1-0 στην έδρα της Μπρομαποϊκάρνα, σπουδαίο 3-2 ακολούθως φιλοξενώντας την σημερινή της αντίπαλο, πραγματοποιώντας μάλιστα μεγάλη ανατροπή, με το σκορ στο 0-2 στο τριακοστό έβδομο λεπτό, ενώ εκτός 3-1 την προηγούμενη αγωνιστική σε βάρος της ουραγού Ντάλκουρντ.


Τρομερά αποτελεσματική η Σίριους στο ματς στην έδρα της Ντάλκουντ, με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, σε ισάριθμες επιθετικές της προσπάθειες, με τα κοντινά πλασέ των Γκούσταφσον (27΄) και Όγκμπου (31΄). Η μείωση του σκορ από τη Ντάλκουρντ στις αρχές της επανάληψης (48΄), χωρίς πάντως κάτι περισσότερο, με την Σίριους να διαμορφώνει το 3-1 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με το κοντινό πλασέ του Σιρέλιους. Τρεις νίκες και πέντε ήττες για την Σίριους, σε οκτώ ματς στο πρωτάθληα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Απόλυτη ισορροπία στο ρεκόρ, σε τρία ματς των δύο ομάδων την τελευταία δεκαετία στο «Ούλεβι», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο), με 4-0 για την Γκέτεμποργκ το 2017, 1-0 για την Σίριους το 2014, ενώ 2-2 το 2016.


Απρόβλεπτη και ευάλωτη αμυντικά ως ομάδα η Γκέτεμποργκ, με τον παράγοντα έδρα να μην είναι από μόνος του αρκετός για τον «άσο», ειδικά κόντρα στην αξιόμαχη και ιδιαίτερα αποτελεσματική το τελευταίο διάστημα, Σίριους.

Πρόταση: Over 2,5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι