Ξεχωριστό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση στο «Ελ Τενιέντε» της Ρανκάγκουα, βλέποντας την προσπάθεια της τοπικής Ο΄Χίγκινς να παραμείνει στην πρώτη επτάδα, η οποία οδηγεί στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα, την στιγμή που η Αντοφαγκάστα με νίκη θα βρεθεί ανέλπιστα στην 3η θέση.


Τρεις βαθμοί για την Ο΄Χίγκινς, σε ισάριθμες αγωνιστικές στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος, επικρατώντας 1-0 εκτός της Έβερτον ντε Βίνα, συνεχίζοντας όμως με δύο ήττες, το 2-3 φιλοξενώντας την Ουνιόν Λα Καλέρα και το 0-2 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Σαν Λουίς.


Μετριότατη εμφάνιση για την Ο΄Χίγκινς στο ματς στην έδρα της Σαν Λουίς, το οποίο «τελείωσε» ουσιαστικά με τα δύο τέρματα του Καμπαγέρο στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (44΄, 45΄). Χωρίς ίχνος αντίδρασης μάλιστα η Ο΄Χίγκινς και στην επανάληψη και ευχαριστημένη, βάσει εικόνας, από την έκταση του σκορ. Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες για την Ο΄Χίγκινς, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα στο «Ελ Τενιέντε», ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο 33χρονος Αργεντινός μέσος, Φερνάντες.


Στην άλλη πλευρά, επτά βαθμοί για την Αντοφαγκάστα στις τρεις αγωνιστικές του 2ου γύρου, με 1-1 στην έδρα της Τεμούκο, επικρατώντας ακολούθως εντός τόσο της Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε (4-0) όσο και την περασμένη εβδομάδα της Κουρικό (2-0).


Τα απολύτως απαραίτητα από την αποτελεσματική Αντοφαγκάστα στο ματς με την Κουρικό, στο οποίο «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο με τα τέρματα των Σεπούλβεδα και Ρόμο, στο έβδομο και τριακοστό τέταρτο λεπτό, αντίστοιχα. Πολλά λάθη στην καρδιά της άμυνας της Κουρικό, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι δύο της σκόρερ, με μοναδικό σημάδι αντίδρασης της αντιπάλου της, ένα οριζόντιο δοκάρι στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου. Δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες για την Αντοφαγκάστα, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Ο΄Χίγκινς, μία για την Αντοφαγκάστα και τρεις ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ελ Τενιέντε» της Ρανκάγκουα.


Λεπτές οι ισορροπίες στο συγκεκριμένο ματς, με τον παράγοντα έδρα και την δυναμική της Ο΄Χίγκινς στο «Ελ Τενιέντε», να ισοσκελίζουν το καλύτερο momentum της Αντοφαγκάστα. Ειδικό στοίχημα τερμάτων, η πιο συνετή επιλογή.

Πρόταση: G/G
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι