Πολύ σπουδαία βαθμολογικά αναμέτρηση, με τη Νόρκεπινγκ να ψάχνει το τρίποντο με το οποίο όχι μόνο θα ανακτήσει την 3η θέση αλλά θα μειώσει ταυτόχρονα την απόσταση της από την κορυφή, την στιγμή που με νίκη η Χάμαρμπι θα πιάσει την πρωτοπόρο ΑΪΚ.

 


Ένας μόλις βαθμός για τη Νόρκεπινγκ, σε δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς που προηγήθηκαν, με 1-2 από τη Μάλμε και 1-1 την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Σούντσβαλ, μένοντας πίσω στη μάχη του τίτλου.


Η φλυαρία και η αστοχία τα χαρακτηριστικά της Νόρκεπινγκ στο ματς στην έδρα της Σούντσβαλ, στο οποίο βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο τεσσαρακοστό τέταρτο λεπτό, με αρκετά τυχερό τρόπο, με αυτογκόλ του στόπερ των γηπεδούχων, Μίρεσταμ. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε στην επανάληψη με ένα δεύτερο τέρμα να τελειώσει το ματς, δίνοντας την ευκαιρία στην Σούντσβαλ, μετά από λάθος του στόπερ Ντάγκερσταλ, να φτάσει, οκτώ λεπτά πριν το φινάλε στο 1-1. Επτά νίκες και μία ήττα για τη Νόρκεπινγκ, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην άλλη πλευρά, τρία συνεχόμενα τρίποντα για την Χάμαρμπι, η οποία εκμεταλλεύτηκε το πρόγραμμα, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί τόσο απέναντι στην ουραγό Ντάλκουρντ (4-1) όσο και δύο φορές κόντρα στην Τρέλεμποργκ (3-1, 1-0).


Κυρίαρχος η Χάμαρμπι στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Τρέλεμποργκ, περιορίζοντας την αντίπαλο της σε ρόλο κομπάρσου. Πολλές και σημαντικές οι ευκαιρίες της, για μεγαλύτερο σκορ του υπέρ της 1-0, το οποίο διαμορφώθηκε στο εξηκοστό λεπτό από περίτεχνη ατομική προσπάθεια του Τάνκοβιτς. Άξιο αναφοράς πάντως, πως λίγο έλειψε να «πληρώσει» την αδυναμία της να φτάσει σε ένα δεύτερο τέρμα, βλέποντας την Τρέλεμποργκ να χάνει σπουδαία ευκαιρία, δύο λεπτά πριν το φινάλε, στη μοναδική της αξιόλογη επιθετική προσπάθεια σε όλο το ματς. Τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες για την Χάμαρμπι, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Πέντε νίκες για τη Νόρκεπινγκ, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Χάμαρμπι.


Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, με πολύ ισχυρή τη Νόρκεπινγκ στο «σπίτι» της, αλλά και αήττητη από την άλλη πλευρά την Χάμαρμπι μακριά από το γήπεδο της.

Πρόταση: Over 2,5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι