Το ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα της Παραγουάης, βρίσκοντας τη Νασιονάλ Ασουνσιόν, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 7η θέση με 10 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από την 3η σημερινή της αντίπαλο.

 


Τέσσερις βαθμοί για τη Νασιονάλ Ασουνσιόν στις δύο αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με το 1-1 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Σολ ντε Αμέρικα, να διαδέχεται το 3-1 φιλοξενώντας την Σπορτίβο Λουκένιο. Ενδιάμεσα αυτών, πολύ δύσκολη πρόκριση στον 2ο γύρο του κυπέλλου, ξεπερνώντας στην διαδικασία των πέναλτι την ερασιτεχνική 13η Ιουνίου.


Ανύπαρκτη, χωρίς υπερβολή, η Νασιονάλ Ασουνσιόν στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην έδρα της Σολ ντε Αμέρικα, στο οποίο βρέθηκε δίκαια πίσω στο σκορ. Παρόλα αυτά, εμφανώς βελτιωμένη στην επανάληψη, παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο από την συνεχή βροχόπτωση, καταφέρνοντας να φτάσει στο 1-1, με την κοντινή κεφαλιά του Αγκουάντα στο εξηκοστό λεπτό. Δύο νίκες (Ντεπορτίβο Σαντανί 3-1, Σπορτίβο Λουκένιο 3-1), μία ισοπαλία (Χενεράλ Ντίας 1-1) και μία ήττα (Ολίμπια 1-2) για τη Νασιονάλ Ασουνσιόν, σε τέσσερα εντός έδρας ματς στο Κλαουσούρα, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην άλλη πλευρά, τρία συνεχόμενα τρίποντα για τη Ντεπορτίβο Καπιατά, τα οποία την έφεραν στην 3η θέση του Κλαουσούρα, με πρώτο το εντός 3-1 σε βάρος της Χενεράλ Ντίας, 1-0 ακολούθως στην έδρα της Ντεπορτίβο Σαντανί, ενώ 2-1 φιλοξενώντας την Σπορτίβο Λουκένιο.


Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα, το 3-1 σε βάρος της ερασιτεχνικής Τενιέντε Φαρίνα, με το οποίο προκρίθηκε στον 2ο γύρο του κυπέλλου. Μία νίκη (Ντεπορτίβο Σαντανί 1-0), μία ισοπαλία (Σολ ντε Αμέρικα 2-2) και δύο ήττες (Γκουαρανί 0-1, Ολίμπια 1-4) για τη Ντεπορτίβο Καπιατά, σε τέσσερα ματς στο Κλαουσούρα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Νασιονάλ Ασουνσιόν, πέντε για τη Ντεπορτίβο Καπιατά και δύο ισοπαλίες, σε 11 ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη.


Φαβορί, βάσει του σετ των τιμών, η Νασιονάλ Ασουνσιόν, σημειώνοντας πάντως πως ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού ματς είναι πολύ πιο μεγάλος για τους απρόβλεπτους γηπεδούχους. Δεν θα μπλέξω με σημείο, πηγαίνοντας πιο συνετά, με ειδικό στοίχημα τερμάτων.

Πρόταση: G/G

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι