Χωρίς να είναι εντυπωσιακή η Φινλανδία κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στη Ουγγαρία, την ίδια ώρα που η Εσθονία έδειξε πολλές αδυναμίες απέναντι στην Ελλάδα.

 


Το πρόγραμμα που έχει διαμορφωθεί δίνει την ευκαιρία στη Φινλανδία να αγωνιστεί και δεύτερη φορά στην έδρα της, έχοντας την ευκαιρία να κάνει το δύο στα δύο και να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση, σε αυτό το ξεκίνημα. Σαφώς και στον 2ο γύρο θα έχει πιο δύσκολο έργο, αλλά στη παρούσα φάση, το σημαντικό για τους γηπεδούχους είναι να πετύχουν και δεύτερη νίκη σήμερα απέναντι στην Εσθονία.


Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Φινλανδία έχει δημιουργήσει μια ισχυρή αμυνντική βάση στα εντός έδρας παιχνίδια της, αφού στα εννιά τελευταία ματς, έχει κρατήσει το μηδέν στα έξι. Κάτι που σημαίνει ότι ρίχνει το βάρος στο αμυντικό κομμάτι και μπροστά, με τον Πούκι σε καλή κατάσταση, μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Κάτι ανάλογο άλλωστε συνέβη και στο ματς με τη Ουγγαρία. Πρέπει να σημειώσουμε ότι η Φινλανδία έχει χάσει μόλις ένα από τα 11 τελευταία παιχνίδια.


Στα αγωνιστικά, αξίζει να τονίσουμε οτι ο Κανέρβα δεν έχει λόγο να αλλάξει την ενδεκάδα του και ποντάρει πολλά στον Πούκι που είναι ο νούμερο ένα κινδυνος για την ομάδα του.


Η Εσθονία στο ματς με την Εθνική Ελλάδας ήταν στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα σε παθητικό ρόλο και μόνο στο τελευταίο μισάωρο προσπάθησε να ισοφαρίσει, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες. Μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες, ενώ συμπλήρωσε πέντε ματς εκτός εδρα χωρίς να κερδίσει. Είναι χαρακτηριστικο ότι από το 2016 μέχρι και σήμερα, οι μοναδικές εκτός έδρας νίκες της Εσθονίας έγιναν απέναντι στο Γιβραλτάρ, Μάλτα και Μπαρμπούντα.


Επίσης οι φιλοξενούμενοι έχουν αποτύχει να σκοράρουν στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς, ενώ απέναντι σε ευρωπαϊκές ομάδες έχουν αποτύχει να σκοράρουν στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς.


Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός Μάρτιν Ρέιμ αναμένεται να αλλάξει πρόσωπα και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι Ταμ και Πούρι αναμένεται να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα.


Προϊστορία: Την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν, η Φινλανδία επικράτησε εύκολα με 3-0. Συνολικά οι δύο ομάδες μετρούν από δύο νίκες στα τέσσερα τελευταία.


Πρόταση: Είναι σαφές ότι η Φινλανδία έχει πάρει ζεστά τη διοργάνωση και απέναντι στη Εσθονία έχει την ευκαιρία να κάνει το δύο στα δύο. Η Εσθονία δυσκολεύεται πολύ στην επίθεση.

Πρόταση: 1 (UNDER)

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι