Στο "Gamla Ullevi" η Γκάις ευελπιστεί να βελτιώσει τη θέση της, κερδίζοντας την αντίπαλο της, η οποία βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του πίνακα.


Το οξύμωρο της αναμέτρησης στη παρούσα φάση, είναι το γεγονός ότι παρά το γεγονός ότι η Γκάις βρίσκεται πιο ψηλά στον πίνακα, η Βάρναμο έχει καλύτερα αποτελέσματα και κάνει μεγάλη προσπάθεια για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα.


Η Γκάις έχει σημειώσει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία ματς, έχοντας φέρει τέσσερα goal και τρία over. Μέσα στην έδρα της έχει 3-4-3, με τέρματα 14-14, ενώ έχει φέρει τέσσερα over και έξι under.
Πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της, μόλις μια φορά στα δέκα εντός έδρας ματς που έχει δώσει.


Στα αγωνιστικάμ οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Θεωρητικά ο αμυντικος Νίστρομ καλείται να είναι προσεκτικός, αφού αν δεχτεί μια ακόμα κιτρινη κάρτα θα τιμωρηθεί για τα επόμενα παιχνίδια.


Η Βάρναμο από την πλευρά της βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας και αν αυτή τελείωνε το πρωτάθλημα θα είχε υποβιβαστεί. Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η εξαιρετικά εικόνα που έχει το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι έχουν συμπληρώσει οκτώ ματς αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο πρωτάθλημα μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Μετράει τέσσερα over στα πέντε τελευταία ματς, ενώ πρέπει να τονίσουμε ότι έχει κρατήσει το μηδέν μόλις σε δύο από τα δέκα εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος.


Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν με πλήρη σύνθεση, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.


Προϊστορία: Η Γκάις μετράει τρεις νίκες σε πέντε παιχνίδια ως γηπεδούχος, ενώ συνολικά έχει πέντε σε 11 ματς.


Πρόταση: Η Γκάις δείχνει να έχει ζητήματα με τις τελευταίες εμφανίσεις.Σκοράρει με ευκολία η Βάρναμο που μπορεί να διατηρήσει το αήττητο της.

Πρόταση: goal

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι