Για πολλούς θα είναι βάση ο άσος της Γεοβιλ απέναντι στην Σουίντον ,αλλά είναι ένα παιχνίδι το οποίο το φοβάμαι. Μπορασμένο το Ολντμα-Κόλτσεστερ ,δυνατός άσος η Εξετερ.

 

1763 Γέοβιλ-Σουίντον


Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Γέοβιλ η οποία έχει κάνει τρεις σερί νίκες με πολύ καλές εμφανίσεις και μηδέν παθητικό και πιο πρόσφατο το 6-0, εκτός έδρας επί της Νιούπορτ, η οποία είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας! Τεράστια ικανοποίηση στο στρατόπεδο των Glovers που εκτός έδρας μετρά 1-2-0.


Η Σουίντον έχασε μετά από πέντε παιχνίδια στα οποία μέτρησε τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες ,στην αναμέτρηση με τη Μπέρι(2-1). Εχει κάποιες απουσίες σε άμυνα και μεσαία γραμμή, ενώ εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα ισορροπημένη (1-2-1).

 

Προϊστορία: 0-2-3 την τελευταία πενταετία.


Εκτίμηση: Σε τρομερή κατάσταση η Γεοβιλ, αλλά δεν εκμεταλλεύεται την έδρα της(1-2-0). Η Σουίντον είναι ομάδα ισορροπημένη και ζημιάρα…

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2


1713 Εξετερ-Τσέλτεναμ


Είναι ένα καλό στήριγμα ο άσος της Εξετερ. Οι «Ελληνιστές» ξεπέρασαν με τον καλύτερο τρόπο τις δύο ήττες σερί με κακές εμφανίσεις – με δύο νίκες στις οποίες συνδύασαν το θέαμα με την ουσία. 5-1 τη Νότς Κάουντι και 2-1 τη Μάνσφιλντ εκτός έδρας. Ανέβηκε η ψυχολογία για την ομάδα που εντός έδρας έχει 2-1-1 με τρία over και ένα under.


Η Τσέλτεναμ είναι ομάδα που μέχρι τώρα δείχνει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο εκτός έδρας παρά εντός. Εξού και το 2-1-1 με τρία under στις τέσσερις εξόδους που έχει κάνει. Σημαντικό γεγονός για συζήτηση. Οσο για τα εντός έδρας επιτεύγματα ….0-3-1.


Προϊστορία: 3-1-1 την τελευταία δεκαετία.


Εκτίμηση: Η μυαλωμένη Εξετερ δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στην Τσέλτεναμ που θα πάει να βγάλει εκτός ρυθμού την αντίπαλο της. 

 


1738 Ολνταμ –Κόλτσεστερ


Η Ολνταμ έχει δείξει ένα πρόσωπο παράλογο ειδικά όταν παίζει εντός έδρας έχοντας 2-0-2. Στα τελευταία έξι βέβαια μετρά 4-1-1 με πιο πρόσφατο το διπλό στην Γκρίμσμπι, αλλά για να μπορέσει να «Χτίσει» το καλό μομέντουμ θα πρέπει για να μην πούμε επιβάλλεται, να έχει ισορροπία και εντός έδρας.


Η Κόλτσεστερ, μετρά 2-1-0 στα τελευταία παιχνίδια της ,εκτός έδρας μετρά 1-3-0 με τρία under,ενώ έχει ισοπαλίες με το ίδιο σκορ(1-1) στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της. Εχει ισορροπία στις γραμμές,πλάνο και προσήλωση στο στόχο, μιας και θέλει να επιστρέψει στη Λιγκ 1.


Προϊστορία: 0-5-2 με τελευταία κόντρα τους το 2015-2016 (1-1).


Εκτίμηση σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, αλλά πρώτος στόχος, ειδικά για την Κόλτσεστερ να μην χάσει. Με προϊστορία στο Χ και μετά το διπλό θα πάω με Χ ή γκολ γκολ

 


ΠΡΟΤΑΣΗ : Χ η γκολ γκολ

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι