Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει πειστικές εμφανίσεις, ωστόσο μια καλή κουβέντα πρέπει να ειπωθεί για τους φιλοξενούμενους που παραμένουν αήττητοι σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια και έχουν ανέβει στην 8η θέση του πίνακα.

 

 

Η Όντενσε είναι μια από τις μεγάλες απογοητεύσεις του πρωταθλήματος, αφού αντιμετωπίζει αγωνιστικά ζητήματα και αυτά την έχουν φέρει στην 13η θέση του πίνακα.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι πέρυσι σε 16 εντός έδρας ματς, είχαν εννιά νίκες και δύο ισοπαλίες και φέτος σε τέσσερα, μετρούν τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Γεγονός που τους έχει φέρει χαμηλά στον πίνακα. Θεωρητικά υπάρχει και άλλοθι, αφού έχει αντιμετωπίσει τις Κοπεγχάγη και Μίντιλαντ που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.


Συνολικά η Όντενσε δεν έχει καταφέρει νακερδίσει στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, το χειρότερο ρεκόρ από το 2014. Και σήμερα θέλει να ξορκίσει αυτή τη κατάρα, παίζοντας όμως με μια ομάδα που στη παρούσα φάση δείχνει καλύτερη αγωνιστική εικόνα.

 

Η Χόρσενς έχει ξεκινήσει αρκετά καλά τη χρονιά, έχοντας 3-4-2 σε εννιά παιχν ίδια. Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι μακριά από την έδρα της έχει πετύχει δύο μεγάλες νίκες απέναντι σε Νορτζελαντ και Κοπεγχάγη, που της έχουν δώσει ψυχολογία για τα εκτός έδρας ματς.


Σημαντικό επίσης το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα με απουσίες και έτσι ο τεχνικός της ομάδας Μπο Χένρικσεν θα παρατάξει τη καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.


Προϊστορία: Στα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, η Όντενσε μετράει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Η μοναδική νίκη της Χόρσενς έγινε τον Αύγουστο του 2016. Επίσης άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι έχουν προκύψει πέντε under2.5 στα έξι τελευταία.


Πρόταση: Η Όντενσε δεν πατάει καλα στα πόδια της σε αντίθεση με τη Χόρσενς που έχει δείξει κατά πολυ΄, καλύτερη εικόνα.

 


Πρόταση: 2-3 γκολ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι