Αν κρίνουμε από τα τελευταία αποτελέσματα των γηπεδούχων, θα λεγαμε ότι βρίσκονται σε ελευθερη πτώση, σε αντίθεση με τη Γκενκ που βαδίζει στον σωστό δρόμο,μετρώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις.

 


Η πρόκριση στους ομίλους για τη Σπάρτα ήταν μεγάλη υπέρβαση και φαίνεται ότι με αυτόν τον στόχο σταμάτησαν να παίζουν, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στο πρωτάθλημα. Δεν φαίνεται να είναι τυχαίο το γεγονός ότι μετρούν συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, που φτάνουν τις επτά. Μόνο ανησυχητικό είναι αυτό το στοιχείο για τους γηπεδούχους, που βρίσκονται στην 9η θέση του πίνακα της μεγάλης κατηγορίας του πρωταθλήματος.


Στο πιο πρόσφατο ματς μάλιστα ηττήθηκαν 1-0 από την Στρομγκόντσετ με 1-0, ενώ έχει δεχτεί από τρία γκολ στα τρία από τα πέντε τελευταία ματς.
Πρόκειται για μια άκρως επιθετική ομάδα που στο ματς με τη Μπεσίκτας παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε, είχε πέντε σουτ στον στόχο, δύο περισσότερες από την αντίπαλο της. Παίζει φουλ επιθετικά, αλλά αυτό κόντρα σε καλές ομάδες κοστίζει.


Για τη Γκενκ τα πράγματα βαίνουν καλώς. Οι Βέλγοι προέρχονται απο θετικά αποτελέσματα τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα. Επικράτησαν της Μάλμε 2-0, ενώ στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο μετρούν μεγάλες σε σκορ νίκες.


Είναι χαρακτηριστικό ότι στο εγχώριο πρωτάθλημα, η Γκενκ επικράτησε το περασμένοΣάββατο με 4-0 της Ζούλτε,ενώ είχε επικρατήσει και της Σερκλ Μπριζ με 2-5.Η εξαιρετική αυτή πορεία την έχει φέρει στην 2η θέση της βαθμολογίας με 23 πόντους, δύο λιγότερους από τη πρωτοπόρο Μπριζ.


Στην πρεμιέρα του ομίλου επικράτησε της Μάλμε με 2-0 και ψάχνει το δύο στα δύο, για πρώτη φορά μετά το 2013-2014. Απέναντι στους Σουηδούς είχε 24 τελικές προσπάθειες και επικράτησε μόνο 2-0.


Προϊστορία: Οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί στο παρελθόν, ενώ η Γκενκ έχει συναντήσει ακόμα μια φορά ομάδα από τη Νορβηγία, κερδίζοντας τη Στάμπαεκ το 1997, στο κύπελλο Ιντερτοτο.


Πρόταση: Πρόκειται για δύο άκρως επιθετικές ομάδες που βγάζουν πολλές τελικές προσπάθειες. Η Γκενκ μας πείθει περισσότερο.

 


Πρόταση: 2 & over 2.5

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι