Στο "La Romareda" κοντράρονται δύο ιστορικές ομάδες στη χώρα, που όμως βρίσκονται στη 2η κατηγορία και κάνουν προσπάθεια να υψώσουν και πάλι ανάστημα, χωρίς είναι αλήθεια να τα καταφέρνουν ιδιαίτερα καλα.


Αμφότερες βρίσκονται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας, ενώ μετά από επτά παιχνίδια, έχουν κερδίσει μόνοτα δύο. Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό, οτι με τέτοια αποτελέσματα δύσκολα μπορούν να διεκδικήσουν κάποιο καλό πλασάρισμα, αλλά η απόσταση με τη πρώτη εξάδα δεν είναι μεγάλη.


Η Σαραγόσα έχει φέρει στο γήπεδο της όλα τα αποτελέσματα, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της λίγο έλειψε να γνωρίσει τρίτη διαδοχική ήττα, αλλά τελικά έσωσε τον βαθμό, παίρνοντας ισοπαλία 2-2 από την Αλμπαθέτε. Και στα τρία εντός έδρας ματς έχει φέρει 2-3 γκολ, ενώ έχει σκοράρει στα δύο από αυτά.


Στα αγηωνιστικά εκτός μάχης έχει τεθεί ο Γεωργιανός εξτρέμ Παπουνασβίλι (5/0), ενώ απουσιάζουν εδώ και καιρό οι Γκούτι και Τοκέρο.


Η Οσασούνα από την πλευρά της μετράει δύο νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ έχει γνωρίσει και δύο ήττες. Το πλέον αρνητικό και στη φετινή της πορεία είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια της.


Είναι χαρακτηριστικό ότι σε τρία ματς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει, ενώ δεν έχει σκοράρει ακομα. Έχασε με 1-0 από τις Ταραγόνα και Μαγιόρκα και 2-0 από τη Γρανάδα.


Ενώ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει συνολικά εκτός έδρας στα επτά από τα 11 τελευταία εκτός έδρας ματς.


Προϊστορία: Κανενα από τα έξι προηγούμενα παιχνίδια δεν ανέδειξε νικητή τον γηπεδούχο. Η Οσασούνα έχει αποφύγει την ήττα στα πέντε από τα έξι ταξίδια της στη Σαραγόσα.


Πρόταση: Η Οσασούνα έχει σημαντικές αδυναμίες στα εκτός έδρας παιχνίδια, με τη Σαραγόσα να βλέπει το αποψινό ματς ως μια ευκαιρία να κερδίσει κάποιο από το χαμένο έδαφος που έχει χάσει.

 


Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι