Στο «Εριμπέρτο Ούλσε», το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, βρίσκοντας την γηπεδούχο Κρισιούμα στην 12η θέση με 40 βαθμούς, έξι περισσότερους από την 15η Μπραζίλ Πελότας.

 


Αήττητο επτά αγωνιστικών για την Κρισιούμα μετά και το 0-0 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας την Οέστε, βλέποντας με το αποτέλεσμα αυτό να αποκτά από τη μια πλευρά, «μαξιλαράκι ασφαλείας» από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά να μειώνονται ταυτόχρονα οι λιγοστές ελπίδες που υπάρχουν για την πρώτη τετράδα.


Μονότερμα σχεδόν από την Κρισιούμα, στο μεγαλύτερο μέρος του ματς με την Οέστε, παρά τον βαρύ, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, αγωνιστικό χώρο, βλέποντας την ομάδα της Σάντα Καταρίνα να μην απειλείται καθόλου και να έχει ταυτόχρονα σπουδαίες ευκαιρίες όχι για ένα αλλά για περισσότερα τέρματα. Έξι νίκες, επτά ισοπαλίες και δύο ήττες για την Κρισιούμα, σε 15 ματς στο «Εριμπέρτο Ούλσε», ενώ τιμωρημένοι για σήμερα ο μέσος Άλεξ Μαρανιάο και ο επιθετικός Βίκτορ Φεϊζάο.


Στον αντίποδα, ήττα με 0-1 φιλοξενώντας την πρωτοπόρο Φορταλέζα, βλέποντας με το αποτέλεσμα αυτό τη Μπραζίλ Πελότας να πετάει ουσιαστικά στα σκουπίδια το «διπλό» που είχε προηγηθεί σε βάρος της Πόντε Πρέτα (1-0), με θετικό πάντως, το ότι διατηρήθηκε, έστω και οριακά, εκτός επικίνδυνης ζώνης. Αδικαιολόγητα φοβισμένη η Μπραζίλ Πελότας στο ματς με την Φορταλέζα, παίζοντας περισσότερο για το μηδέν και με έλλειψη καθαρού μυαλού, στις λίγες φορές που έφτασε έξω από την περιοχή της αντιπάλου της, λυγίζοντας τελικά από το εκπληκτικό εκτός περιοχής σουτ του Λίτζερ, στο εβδομηκοστό τέταρτο λεπτό. Δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για τη Μπραζίλ Πελότας, σε 14 ματς μακριά από το «Μπέντο Φρέιτας», ενώ τιμωρημένοι για σήμερα ο στόπερ Έβερτον και ο μέσος Λεάντρο Λεϊτέ.


Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Κρισιούμα και μία για τη Μπραζίλ Πελότας, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Εριμπέρτο Ούλσε».


Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, την δυναμική της Κρισιούμα στο «Εριμπέρτο Ούλσε», αλλά και την διάθεση που δείχνει η ομάδα της Σάντα Καταρίνα για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, από την στιγμή που δεν προλαβαίνει να διεκδικήσει την άνοδο. Επιπλέον, σε ρηχά νερά μακριά από το γήπεδο της η Μπραζίλ Πελότας, παίζοντας πρωτίστως για τον ένα βαθμό.

Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι