Στο "Gamla Ullevi" οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη μέση σχεδόν του πίνακα έχοντας απο 37 πόντους και ο ρεαλιστικός στόχος είναι να μπορέσουν να πλησιάσουν την 3η θέση, από την οποία όμως απέχουν δέκα πόντους. Όποιος λοιπόν καταφέρει να πάρει το τρίποντο θα μειώσει τη διαφορά στους επτά πόντους.

 


Οι γηπεδούχοι φαίνεται να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, κυρίως το τελευταίο διάστημα, έχοντας μόλις μια ήττα σε πέντε παιχνίδια. Ηττήθηκε με 2-1 από τη Φρέι, αλλά από τότε έχει πάρει τέσσερις πόντους, έχοντας μια νίκη και μια ισοπαλία.


Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους έφεραν εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Γιονσεπινγκ, ενώ έχουν φέρει τρία over σε ισάριθμα ματς.


Εντός έδρας η Έργκριτε έχει 6-2-4 με τέρματα 23-15, ενώ συνολικά μετράει οκτώ over σε 12 παιχνίδια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ποσοστό του goal εντός έδρας φτάνει το 67%, ενώ στα εκτός έδρας της Ντέγκερφορς έχει προκύψει το ίδιο στοίχημα στο 75%.


Οι γηπεδούχοι έχουν μεταξύ άλλων φέρει οκτώ goal στα δέκα τελευταία παιχνίδια τους, όπως επίσης και επτά over στα δέκα πιο πρόσφατα.

 

Η Ντέγκερφορς από την πλευρά της βρίσκεται στην 7η θέση του πίνακα και εκτός έδρας έχει 5-3-4 με τέρματα 17-21. Το τελευταίο διάστημα δεν χάνει εύκολα, αλλά αντίστοιχα ούτε κερδίζει με ευκολία. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι μετράει μολις μια νίκη σε πέντε ματς, ενώ στο τελευταίο ματς ηττήθηκε από τη Βάρμπεργκς με 1-0 εντός έδρας.


'Έχει φέρει εννιά goal στα δέκα τελευταία παιχνίδια, ενώ εκτός έδρας κρατάει το μηδέν μόλις στο 8% των αγώνων της.


Προϊστορία: Από τρεις νίκες μετρούν οι δύο ομάδες στα έξι μεταξύ τους παιχνίδια. Η Έργκριτε πάντως έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα έξι εντός έδρας ματς.


Πρόταση: Σε αρκετές περιπτώσεις στα παιχνίδια των δύο ομάδων εμφανίζεται τόσο το over 2.5 οσο και το goal. Από τη στιγμή που δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε καμία ομάδα για νίκη, θα πάμε με το συνδυαστικό στοιχημα.

Πρόταση: over 2.5 & goal

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι