Για τον συγκεκριμένο όμιλο φαίνεται ότι τρεις ομάδες θα δώσουν την μάχη για τη πρώτη θέση και αυτές είναι οι, Μαυροβούνιο, Σερβία και Ρουμανία. Με δεδομένο ότι οι δύο πρώτες παίζουν μεταξύ τους, η τρίτη της παρέας Ρουμανία φαίνεται να έχει την ευκαιρία να κερδίσει κάποια θέση στον όμιλο και τη Κυριακή να παίξει τα ρέστα της εντός έδρας απέναντι στη Σερβία.

 


Πρόκεται πάντως για έναν ανοικτό όμιλο, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν, αφού μπορεί η Σερβία να δείχνει πιο ομάδα από τις υπολοιπες, αλλά τόσο το Μαυροβούνιο, όσο και η Ρουμανία δεν είναι αμελητέες ποσότητες.


Οι γείτονες πάντως μπορεί να παραμένουν αήττητοι στη διαδικασία, αλλά δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν κάποια νίκη. Απέναντι στο Μαυροβούνιο είχαν την ευκαιρία να πάρουν τους τρεις πόντους, αφού έπαιζαν και με παίκτη περισσότερο για 15 λεπτά, αλλά έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι είχαν 16 τελικές προσπάθειες.


Ενώ στο 2ο ματς που αγωνίστηκαν, έφεραν ισοπαλία εκτός έδρας με τη Σερβία, που μόνο θετικό μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει. Μετά από αυτά τα δύο δύσκολα ματς, η Ρουμανία έχει την ευκαιρία να πετύχει τη πρώτη της νίκη μέσα στο Βίλνιους, αν θέλει να παραμείνει γερά στο κόλπο. Αν δεν τα καταφέρει τότε οι ελπίδες της θα μειωθούν στο ελάχιστο.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους.


Στα αγωνιστικά υπάρχουν κάποιες σημαντικές απουσίες, όπως αυτές των Μπάλασα, Κίρικς, Μπουντέσκου, Πιντίλι και Άντον.


Η Λιθουανία από την πλευρά της δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιο βαθμό στον όμιλο και μετά από δύο ματς έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες. Μάλιστα δεν έχει καταφέρει ούτε να σκοράρει. Φαίνεται ότι δεν έχει τις δυνατότητες να φανεί ανταγωνιστική στον όμιλο και μένει να φανεί και σήμερα αν θα χάσει κάθε ελπίδα ακόμα και για τη 2η θέση.


Οι γηπεδούοχι μετρούν 13 ήττες στα 17 τελευταία παιχνίδια τους, έχοντας δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.


Στα αγωνιστικά, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, κλήθηκαν οι Μίκουκλιτς (Γιούρμαλα), Αντριουσκεβίτσους (Ντι Σι ), Λαουκζέμις (Ίστρα) και Βάλσκις (Ρατσαμπούρι), με τους δύο τελευταίους να αγωνίζονται στην επίθεση.


Προϊστορία: Η Ρουμανία έχει κερδίσει τα επτά από τα οκτώ τελευταία ματς απέναντι στη Λιθουανία και δείχνει να είναι το φαβορί και για αυτή τη αναμέτρηση.

 


Πρόταση: Οι Βαλκάνιοι στοχεύουν σε πρόκριση, οι Λιθουανοί παίζουν τελικό, αλλά δεν έχουν πείσει με την απόδοση τους.

Πρόταση: 2
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι