Ανέλπιστα κακό είναι το ξεκίνημα που έχει κάνει η Σλοβενία στα πρώτα δύο ματς, την ίδια ώρα που η Νορβηγία έχει τρεις πόντους και βρίσκεται στο κόλπο της πρόκρισης. Πρόκειται για ένα άκρως σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Η Νορβηγία με νίκη παραμένει σε τροχιά πρόκρισης, ενώ η Σλοβενία αν καταφέρει να πετύχει τη πρώτη της νίκη τότε με τους τρεις πόντους θα έχει και αυτή αυξημένες πιθανότητες.


Η Νορβηγία επικράτησε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης 2-0 της Κύπρου, αλλά την 2η αγωνιστική ηττήθηκε από τη Βουλγαρία 1-0. Τώρα σε ένα ακόμα εντός έδρας ματς, θα προσπαθήσει να κάνει το δύο στα δύο μέσα στο Όσλο και ελπίζει σε πρόκριση μέσω της 1ης θέσης.


Πρέπει τονίσουμε ότι οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι στα οκτώ τελευταία εντός έδρας ματς στο Όσλο. Πριν το παιχνίδι με τη Βουλγαρία η Νορβηγία είχε πέντε συνεχόμενες νίκες. Στην έδρα της δεν έχει δεχτεί γκολ στα δύο τελευταία ματς με Παναμά και Κύπρο. Ενώ έχει δεχτεί γκολ μόνο στο ένα από τα πέντε τελευταία ματς στο Όσλο.


Πρόσωπο της ομάδας είναι δίχως καμία αμφιβολία ο Τζος Κίνγκ της Μπορνμουθ, που έχει σκοράρει επτά γκολ σε 11 εμφανίσεις με τη Νορβηγία ,ενώ είναι εντυπωσιακός και με τη Αγγλική ομάδα.


Η Σλοβενία από την πλευρά της έχει δύο ήττες σε ισάριθμα ματς, αφού ηττήθηκε 2-1 από τη Βουλγαρία και τη Κύπρο με 2-1.


Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι Μπέριτς και Ζαγιτς δεν έχουν επιθετικό άστρο σε αυτά τα ματς και το επιθετικό δείχνει να είναι πρόβλημα για τη Σλοβενία.

 

Προϊστορία: Η Νορβηγία έχει κερδίσει πέντε φορές σε επτά παιχνίδια με τη Σλοβενία, έχοντας μια ισοπαλία και μαι ήττα. Επίσης μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς.


Πρόταση: Η Νορβηγία θα προσπαθήσει με τη δική της φιλοσοφία να πάρει τη νίκη προκειμενου να μην χάσει την επαφή της με τη κορυφή. Η Σλοβενία τα παίζει όλα για όλα.

Πρόταση: 2-3 ΓΚΟΛ

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι