6ος Όμιλος: Σουηδία - Βέλγιο


Το Βέλγιο θα παίξει για δύο αποτελέσματα σήμερα, αφού βρίσκεται στο +3 από τη αντίπαλο του που θα επιδιώξει μόνο τη νίκη. Οι Βέλγοι έκαναν εξαιρετικό ντεμαράζ με έξι συνεχόμενες νίκες και συντελεστή τερμάτων 17-3 και πλέον απέχει μια ανάσα από την πρόκριση μέσω της κορυφής του ομίλου. Η Σουηδία υπέστη ήττα εκτός προγράμματος από τη Τουρκία με1-0 και πλεον τρέχει και δεν φτάνει.


Πρόταση: 2-3 γκολ


8ος Όμιλος: Πορτογαλία - Βοσνία


Τρεις ομάδες παίζουν για δύο θέσεις και μόνο η πρωτοπόρος Ρουμανία φαίνεται να έχει εύκολο έργο στον όμιλο. Πορτογαλία και Βοσνία θα "σφαχτούν" για την νίκη. Η Πορτογαλία αν δεν χάσει θα βρεθεί στην 2η θέση, αλλα καίγεται για τη νίκη προκειμένου να είναι και μέσα στις τέσσερις καλύτερες 2ες των ομίλων. Για να συμβεί αυτό όμως χρειάζεται ισοπαλία στο Αυστρία - Ρωσία. Η Βοσνία γνωρίζει ότι ακόμα και με νίκη δεν θα είναι σίγουρα στις καλύτερες 2ες των ομίλων, αλλά είναι υποχρεωμένη να παλέψει για τη νίκη. Η Πορτογαλία έδειξε μεγάλη αστάθεια σε αυτή τη φάση, αλλά όπως και η αντίπαλος της, είναι αναγκασμένη για τη νίκη.


Πρόταση: Goal


3ος όμιλος: Πολωνία - Γεωργία


Η Πολωνία διεκδικεί ακόμα και τη 1η θέση, αλλά θέλει δική της νίκη και ήττα ή ισοπαλία της Δανίας στο άλλο ματς του ομίλου. Σε κάθε περίπτωση όμως αξίζει να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν όχι μόνο τη νίκη, αλλά και με πολλά γκολ για να πάρει τη πρόκριση μέσω της 2ης θέσης. Στο προηγούμενο ματς έφερε 1-1 με τη Δανία και αντιμετωπίζει μια ομάδα που έδειξε κάποια καλά στοιχεία.

 


Πρόταση: 1 & over 3.5

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι