Η εικόνα που έχουμε για τις δύο ομάδες από τους αγώνες που έχουν δώσει στο πρωτάθλημα,φανερώνει ότι η Αλκορκορν είναι μια από τις ομάδες που μπορεί να έχει ελπίδες να προχωρήσει στον θεσμό του κυπέλλου, τουλάχιστον απέναντι στη Λουγκο.


Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία και βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας μετά από εννιά αγώνες. Συγκεκριμένα μετρούν πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μια ήττα, ενώ διαθέτουν τη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, με μολις τρία γκολ παθητικό. Η άμυνα της, της έχει δώσει πολλές λύσεις, αφού έχει δεχτεί γκολ μόλις στα τρία από τα εννιά ματς που έχει δώσει. Επίσης έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της.


Δίκαια λοιπόν βρίσκεται τόσο ψηλά στον πίνακα και συγκαταλέγεται στις ομάδες που θα δώσουν τη μάχη τους για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Πάντως πρέπει να σημειώσουμε εδώ, ότι μακριά από την έδρα της έχει 2-2-1, με τέρματα 5-2.


Η ομάδα του Χάβι Λόπεζ (Λουγκο) έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια από το ξεκίνημα της σεζόν! Κάπου εκεί θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν τις συνθήκες πρόκρισης οι αντίπαλοί τους. Δεν θα είναι τόσο απλό καθώς τα ματς του κυπέλλου είναι τις περισσότερες φορές μια διαφορετική ιστορία!


Οι γηπεδούχοι ωστόσο δεν παρουσιάζουν καλή εικόνα, έχοντας δύο νίκες σε εννιά ματς. Εντός έδρας δε, μετρούν 1-1-2 με τέρματα 5-7.


Προϊστορία: Μοιρασμένα αποτελέσματα έχουν φέρει οι δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια. Αμφότερες μετρούν από τρεις νίκες σε σύνολο επτά αγώνων.


Πρόταση : Η Λούγκο έχει αμυντικό πρόβλημα, αφού δέχεται συνέχεια γκολ, την ίδια ώρα που η Αλκορκορν έχει τη καλύτερη άμυνα του πρωταθληματος.

Πρόταση: 2

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι