Μια κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες, που αγωνίζονται σε ερασιτεχνικό επίπεδο και το κύπελλο είναι μια διέξοδο να αποκτήσουν δόξα και αναγνωρισιμότητα, σε περίπτωση που καταφέρουν να φτάσουν ψηλά στη διοργάνωση.


Η Λόρκα αγωνίζεται στην 4η κατηγορία (Tercera) και συμμετέχει στον 13ο όμιλο. Είναι μια ομάδα που κάποτε τα προηγούμενα χρόνια έφτασε μέχρι και τη 2η κατηγορία. Πλέον όμως ανήκει σε ερασιτεχνικό επίπεδο και θα προσπαθήσει σήμερα να κάνει την μίνι υπέρβαση.


Στον όμιλο της βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 13 πόντους, έχοντας μόλις μια ήττα, ωστόσο έχει φέρει και τέσσερις ισοπαλίες. Διατηρεί ένα αήττητο πέντε αγώνων, έχοντας μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες.


Επίσης έχει φέρει έξι under στα επτα τελευταία ματς. Πάντως αξίζει να σημειώσουμε ότι η Λόρκα έχει αποτύχει να κερδίσει στα έξι τελευταία παιχνίδια κυπέλλου.
Η Λεονέσα από την πλευρά της πρωταγωνιστεί στη Segunda B, ούσα στην 4η θέση του πίνακα. Κάνει σκέψεις ανόδου και αυτό το δείχνει και μέσα στο γήπεδο, παρά το γεγονός ότι ακόμα είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα.


Οι φιλοξενούμενοι έχουν πέντε νίκες και τρεις ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ προέρχονται από τρεις σερί νίκες. Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι έχουν κερδίσει και στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας ματς, με ένα γκολ διαφορά.


Προϊστορία: Η Λόρκα έχει κερδίσει μόλις το ένα από τα τέσσερα ματς που έχουν γίνει μεταξύ των δύο ομάδων.


Πρόταση: Η Λόρκα έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και η Λεονέσα πετάει από νίκη σε νίκη. Παρά το γεγονός ότι οι προπονητές θα προχωρήσουν σε αλλαγές, θα δείξουμε μια προτίμηση στη φιλοξενούμενη.

 


Πρόταση: 2

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι