Δυάδα από τη Λιγκ 2 για δυνατό ταμείο με στήριγμα-κολώνα τον άσο των Ντονς

 

Μπέρι-Νιούπορτ

 

Σε εξαιρετική αγωνιστική αλλά και ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Μπέρι ,που επικράτησε με 4-0 της Νότς Κάουντι παίζοντας εξαιρετικά και σκοράροντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Η ομάδα είναι πέντε παιχνίδια αήττητη με την τελευταία νίκη να είναι η πρώτη, ύστερα από τρεις σερί ισοπαλίες και η πρώτη,εντός έδρας μετά από την ήττα κόντρα στην Καρλάιλ και το 2-2 απέναντι στην Μάνσφιλντ.

 

Η Νιούπορτ πραγματοποιήσε την χειρότερη της εμφάνιση, στη συντριβή με 4-1 απέναντι στην Κροουλι, εκτός έδρας, βγάζοντας πολλά αμυντικά κενά. Συνολικά ήταν η πρώτη απώλεια μετά από τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες ,ενώ ήταν και η πρώτη ήττα εκτός έδρας ύστερα από πέντε παιχνίδια. “Να συνέλθουμε γρήγορα” το μήνυμα στα αποδυτήρια.

 

Προϊστορία: 0-1-1 η προϊστορία…

 

Εκτίμηση:”Ανοίγει “τα παιχνίδια η Μπέρι δύσκολα θα κάνει ξανά τόσο κακή εμφάνιση η Νιούπορτ….Γκολ γκολ

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

 

 

Ντονς- Νοτς Κάουντι

 

Τέσσερις σερί νίκες και έξι ματς αήττητη είναι η ομάδα του Πολ Τισντέιλ την οποία χαρακτηρίζει μόνο μία λέξη. Η κυνικότητα. Σε αντίθεση με την παρουσία του στην Εξετερ, ο Τίσντέιλ έχει παρουσιάσει μία ομάδα στοιβαρή στην άμυνα, με ισορροπία στις γραμμές και κυρίως δεν δέχεται εύκολα γκολ, έχοντας φτάσει τα 360 και κάτι λεπτά χωρίς να παραβιαστεί η εστία της. Εντός έδρας είναι αήττητη ,αλλά με 4-3-0 και αυτός είναι και ο λόγος που δεν είναι πρώτη.

 

Η Νότς Κάουντι, έκανε το χειρότερο της παιχνίδι από τότε που ανέλαβε ο Χάρι Κιούελ την ομάδα, κάνοντας την πρώτη ήττα μετά από τρεις σερί νίκες. Φάνηκε επηρεασμένη από το γεγονός ότι δεν έπαιξε το προηγούμενο Σ.Κ. των Εθνικών ομάδων Εκτός έδρας έχει 1-1-5.

 

Προϊστορία: Οι Ντονς έχουν εκπληκτική προϊστορία(6-1-0) με αντίπαλο την Κάουντι.

 

Εκτίμηση: Ο άσος είναι δυνατή επιλογή…

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι