Δύο ματς από το σημερινό πρόγραμμα του NHL στην πρόταση που ακολουθεί, προσεγγίζοντας αυτό των Οττάβα Σένατορς με τους Πίτσμπουργκ Πένγκουινς και τη μονομαχία των Σαν Χοσέ Σαρκς με τους Σεντ Λούις Μπλους.

 


Οττάβα Σένατορς – Πίτσμπουργκ Πένγκουινς


Στην τελευταία θέση της Μετροπόλιταν οι Πίτσμπουργκ Πένγκουινς, πραγματοποιώντας ανέλπιστα άσχημο ξεκίνημα, έχοντας μάλιστα ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα από την στιγμή που απουσιάζει ο αρχηγός τους, Σίντνεϊ Κρόσμπι (φωτό). Στην άλλη πλευρά, στην 6η θέση της Ατλάντικ οι Οττάβα Σένατορς, οι οποίοι προσπαθούν να ανακάμψουν βαθμολογικά και οι οποίοι έχουν δίκαια σήμερα τον τίτλο του φαβορί, φιλοξενώντας τους «λαβωμένους» Πένγκουινς. Καθαρά στοιχηματικά, ψάχνοντας κάτι ελκυστικό, θα ποντάρω στο ότι οι Σένατορς θα καταφέρουν να ξεπεράσουν χάντικαπ 1,5 των σημερινών τους αντιπάλων.


Σαν Χοσέ Σαρκς – Σεντ Λούις Μπλους


Στην 1η θέση της Πασίφικ οι Σαν Χοσέ Σαρκς και στην τελευταία της Σέντραλ οι Σεντ Λούις Μπλους, με το συγκεκριμένο ματς να δείχνει πως έχει ξεκάθαρο φαβορί. Παρόλα αυτά, η βαθμολογική τους εικόνα πολύ πιθανό να αποπροσανατολίζει, καθώς η ομάδα του Σεντ Λούις δείχνει πως βελτιώνεται, ενώ παλεύει αρκετά, ακόμα και όταν φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο. Χαρακτηριστικό, το ότι κέρδισε 4-0 στην έδρα του τους Σαν Χοσέ Σαρκς, ηττήθηκε ακολούθως 2-3 από την ομάδα της Μινεσότα και 0-1 από αυτή του Σικάγο, ενώ επιβλήθηκε 4-1 την Πέμπτη στο Λας Βέγκας των περσινών φιναλίστ Γκόλντεν Νάιτς. Εκτίμηση μου, πως ακόμα και αν ηττηθεί σήμερα, μπορεί να υπερασπιστεί το 1,5 αβαντάζ.


Οττάβα Σένατορς – Πίτσμπουργκ Πένγκουινς (+1,5) 1
Σαν Χοσέ Σαρκς – Σεντ Λούις Μπλους (+1,5) 2

 

 

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι