Τελευταία αγωνιστική στο συγκεκριμένο γκρουπ και τυπικής διαδικασίας η μονομαχία των δύο ομάδων στο «Γουίντσορ Παρκ» του Μπέλφαστ, καθώς η Β. Ιρλανδία «υποβιβάστηκε» ενώ η Αυστρία περιορίστηκε στην 2η θέση, πίσω φυσικά από τη νικήτρια του ομίλου, Βοσνία.

 


Χωρίς βαθμό η Β. Ιρλανδία στα τρία προηγούμενα ματς του συγκεκριμένου ομίλου, με δύο ήττες από την Βοσνία, με 1-2 στο Μπέλφαστ και 0-2 στο Σαράγεβο, ενώ 0-1 από την σημερινή της αντίπαλο, στο «Ερνστ Χάπελ» της Βιέννης, από τέρμα του Αρναούτοβιτς στο εβδομηκοστό πρώτο λεπτό.


Στον αντίποδα, τέσσερις μόλις βαθμοί για την Αυστρία, με όποιες ελπίδες υπήρχαν για την πρωτιά, για την ομάδα του 52χρονου Γερμανού, Φράνκο Φόντα (φωτό), να τελειώνουν οριστικά την Πέμπτη, με το 0-0 στο «Ερνστ Χάπελ» απέναντι στην Βοσνία. Είχαν προηγηθεί, το 1-0 που προαναφέρθηκε φιλοξενώντας την σημερινή της αντίπαλο και η ήττα της πρεμιέρας, με το ίδιο σκορ, στην Ζένιτσα από την Βοσνία, από το τέρμα του Τζέκο στο εβδομηκοστό όγδοο λεπτό.


Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία, με γηπεδούχο την ομάδα της Β. Ιρλανδίας. Πηγαίνοντας πιο μακριά, τελευταία τους κόντρα στο Μπέλφαστ, ήταν το 3-3 του 2005, στα πλαίσια τότε των προκριματικών του Μουντιάλ του 2006, στο οποίο η Αυστρία βρέθηκε τρεις φορές μπροστά στο σκορ και στο οποίο όμως η Β. Ιρλανδία «απάντησε» ισάριθμες.


Τυπικής διαδικασίας, όπως προαναφέρθηκε, η σημερινή μονομαχία των δύο ομάδων, με αυτό φυσικά να είναι ανασταλτικός παράγοντας στην προσέγγιση σημείου. Παρόλα αυτά, επιλογή ρίσκου το «διπλό», εκτιμώντας πως η πιο ποιοτική Αυστρία, θα ψάξει για μια νίκη γοήτρου.

Πρόταση: 2
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι