Το ενδιαφέρον δείχνει μονόπλευρο, αφού θεωρητικά μόνο η Ρουμανία έχει κίνητρο να πιάσει κορυδή, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από το δικό της αποτέλεσμα.


Οι Βαλκάνιοι καλούνται να περάσουν από την δυνατή εδρα του Μαυροβουνίου, αλλά παράλληλα να αυτοκτονήσουν οι Σέρβοι και να μην κερδίσουν την Λιθουανία. Μόνο σε μια τέτοια περίπτωση η Ρουμανία θα κλέψει την πρώτη θέση του ομίλου.


Αυτή την στιγμή η Ρουμανία έχει εννιά πόντους και υπολείπεται δύο της Σερβίας. Παραμένει αήττητη στα πέντε ματς του ομίλου της, έχοντας δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Κατάφερε όμως να κερδίσει μόνο τη Λιθουανία δύο φορές και καμία τις άλλες δύο ομάδες του γκρουπ. Αν τα είχε καταφέρει ίσως τώρα να είναι "¨καβάλα στο άλογο".


Στο προηγούμενο ματς η ομάδα του Κόντρα έκανε το αυτονόητο κερδίζοντας εύκολα τη Λιθουανία 3-0 και πλέον θα αγωνιστεί απόψε με το μυαλό και το αυτί στο άλλο ματς του ομίλου.


Οι Ρουμάνοι παραμένουν αήττητοι εκτός έδρας στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, έχοντας δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Ενώ στα δύο τελευταία εκτός έχει φέρει ισάριθμα goal.


Το Μαυροβούνιο από την πλευρά του πάλεψε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα απέναντι στη Σερβία, αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 2-1. Έτσι έχασε κάθε ελπίδα να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Πλέον έμεινε στην 3η θέση με επτά πόντους και το μόνο που έχει να κοιτάξει είναι μια νίκη γοήτρου για να πιάσει την 2η θέση και να ολοκληρώσει με ψηλά το κεφάλι τη διοργάνωση. Έτσι και αλλιώς γνωρίζει ότι δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό, οπότε θα παίξει χωρίς άγχος.


Οι Μαυροβούνιοι μέχρι σήμερα μετρούν δύο νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες, με τέρματα 7-5. Έχουν φέρει τρία under και δύο over 2.5.


Στα αγωνιστικά ο Τουμπακοβιτς δεν έχει στη διάθεση του τον κορυφαίο παίκτη του, τον Γιοβετιτς. Επίσης εκτός μάχης είναι οι Σάβιτς και Βουκσεβιτς.


Προϊστορία: Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές με το Μαυροβούνιο να μετράει δύο νίκες νίκες, ενώ και στα δύο αυτά παιχνίδια έχει προκύψει το 2-3 γκολ.

 

Πρόταση: Δύσκολα θα γίνει το θαύμα από τη Λιθουανία να κοψει βαθμούς από τη Σερβία, έτσι ηΡουμανία δύσκολα θα πάρει τη πρώτη θέση. Το Μαυροβούνιο θέλει να κλείσει με θετικό πρόσημο τη διοργάνωση.

Πρόταση: 2-3 γκολ

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι