Το μεγάλο ντέρμπι της πόλης του Μεξικού ή ο δεύτερος χρονικά ημιτελικός των πλέι οφ του πρωταθλήματος Απερτούρα, αν προτιμάτε, σημειώνοντας πως στον χθεσινό, η Μοντερέι επικράτησε 1-0 της Κρουζ Αζούλ.

 


Να σημειωθεί, πως στα ημιτελικά των πλέι οφ έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος μετά και τον επαναληπτικό, την πρόκριση παίρνει η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική διάρκεια του Απερτούρα.


Στην 3η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η Πούμας, η οποία πραγματοποίησε την ανατροπή στα προημιτελικά των πλέι οφ του Απερτούρα, σε βάρος της Τίγκρες. Πιο συγκεκριμένα, ήττα με 1-2 στο πρώτο ματς στην έδρα της αντιπάλου της, επικρατώντας όμως 3-1 στον επαναληπτικό στο γήπεδο της, με το τρίτο της τέρμα, να έρχεται στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Αξίζει να τονιστεί πάντως, πως θα έπαιρνε την πρόκριση ακόμα και αν επικρατούσε 2-1, καθώς είχε τερματίσει ψηλότερα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Πούμας, σε εννέα συνολικά εντός έδρας ματς σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ του Απερτούρα, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του σημερινού ημιτελικού.


Στην άλλη πλευρά, στην 2η θέση της κανονικής διάρκειας του Απερτούρα η Αμέρικα, ενώ πρόκριση ακολούθως στα προημιτελικά των πλέι οφ σε βάρος της Τολούκα. Πιο συγκεκριμένα, 2-2 στο πρώτο ματς στην έδρα της αντιπάλου της, με την ισοφάριση για την Τολούκα στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ 3-2 στον επαναληπτικό στο «Αζτέκα», έχοντας προηγηθεί 3-0 στο πεντηκοστό έκτο λεπτό. Τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες για την Αμέρικα, σε δέκα συνολικά ματς σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ του Απερτούρα μακριά από το «Αζτέκα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του σημερινού ημιτελικού.


Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Πούμας, οκτώ για την Αμέρικα και τρεις ισοπαλίες, στις 14 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία, με γηπεδούχο την πρώτη.


Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για ντέρμπι, ειδικά από την στιγμή που η Πούμας και η Αμέρικα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με στόχο την πρόκριση στον τελικό. Ειδικό στοίχημα τερμάτων, η πιο συνετή επιλογή.

Πρόταση: Over 2,5

 

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι