Η Κέμπριτζ είναι ένα δυνατό σημείο να στηριχτεί κανείς ακόμα και αν το ματς με τη Γέοβιλ είναι οριακό..Το ίδιο ισχύει και για το Ολνταμ - Μπέρι.

 

 

 

1079 Κέμπριτζ - Γεοβιλ


Αρχίζει και παίζει με τη φωτιά η Κέμπριτζ, εκ νέου, όντας στο μείον 3 από την επικίνδυνη ζώνη. Εχει τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-1-3), ενώ στα δύο πιο πρόσφατα δεν έδει σκοράρει, αμφότερα εκτός. Στην έδρα της έχει 3-2-5 .

 

Η Γεοβιλ, με τέσσερις σερί ήττες , προβληματίζει σε μεγάλο βαθμό με τις εμφανίσεις της βγάζοντας μία ανισορροπία στην συμπεριφορά της αγωνιστικά ,με τις ήττες να είναι σερί και τις δύο πιο πρόσφατες εντός έδρας. Μακριά από την έδρα της έχει 4-0-5.

 

Προϊστορία : Τρεις σερί νίκες για την Κέμπριτζ (3-0 ,1-0,2-1)

 

Εκτίμηση: Η Κέμπριτζ τέτοια ματς στην έδρα της τα παίρνει οριακά και στο τέλος…

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

 

1381 Λίνκολν - Μόρκαμπ


Το 1.37 του άσου δεν είναι για να ασχολείται κανείς .Η Λίνκολν παραμένει στην πρώτη δυάδα του Πρωταθλήματος ,αλλά δεν είναι ομάδα που «καθαρίζει» εύκολα τα παιχνίδια της. Mετά από δύο ισοπαλίες,στο 1-1, νίκησε εκτός τη Στιβενέιτζ με 1-0 και μάλιστα η νίκη ήταν από το ημίχρονο. Εντός έχει 6-3-1.

 

Η Μόρκαμπ, με το 2-3-1 στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια δείχνει αγωνιστική άνοδο. Είναι ομάδα που μπαίνει δυνατά στο ημίχρονο, αλλά μένει από δυνάμεις και την πατάει στο τέλος. Κάτι που δείχνουν τα αρκετά Χ στα

ημίχρονα της αλλά και το τελέυταίο ματς με τη Βέιλ όπου κέρδιζε 2-0, αλλά στο ημίχρονο «πάτωσε» με αποτέλεσμα το 2-2.. Εκτός έχει 3-2-5.

 

Προϊστορία: 1-1-1, πέρσι 1-1.

 

Εκτίμηση: Είπαμε ότι με 1.37 δεν ασχολούμαστε, αλλά το Χ ημίχρονο μας κάνει στο 2.25.Προσωπικά με ότι έχω δεί δεν θα μου έκανε και Fun bet το διπλό ημίχρονο.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ : Χ ημίχρονο..

 

 

1384 Ολνταμ - Μπέρι


Πέντε παιχνίδια αήττητη είναι η Ολνταμ η οποία- μετά από δύο ισοπαλίες – νίκησε με 2-0 την Κρου ,εκτός έδρας. Αρχίζει να «μυρίζει» πλέι οφ ,όντας στο μείον πέντε από την 7η προνομιούχο θέση, ενώ εντός έδρας 4-2-4.

 

Η Μπέρι, μετρά και αυτή πέντε παιχνίδια αήττητη, αλλά με 4-1-0 και δύο σερί νίκες. Πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και είναι στο μείον τέσσερα από την Τρίτη προνομιούχο θέση για την άνοδο. Εκτός έχει 3-3-4.

 

Προϊστορία: 1-1-3 την τελευταία δεκαετία, με την Ολνταμ να κερδίζει πέρυσι με 2-1

 

Εκτίμηση: Ψιλοριακό το ματς, αλλά η Ολνταμ θα κερδίσει. Καλή επιλογή και τα 2-3..

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι