Δύο ματς από το σημερινό πρόγραμμα του NHL στην πρόταση που ακολουθεί, προσεγγίζοντας αυτό των Μόντρεαλ Κανάντιενς με τους Οττάβα Σένατορς και τη μονομαχία των Κολοράντο Άβαλανς με τους Ντάλας Σταρς.

 


Μόντρεαλ Κανάντιενς – Οττάβα Σένατορς


Το τέταρτο και τελευταίο φετινό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους Σένατορς, να επικρατούν στο πρώτο εξ αυτών στην Οττάβα με 4-3 στην παράταση, στα τέλη Οκτωβρίου και τους Κανάντιενς να «απαντούν» με δύο νίκες στις αρχές του μήνα, με 6-4 στην έδρα των αντιπάλων τους και 5-2 στο «Bell Centre». Νίκη επίσης για τους Κανάντιενς την Πέμπτη φιλοξενώντας την ομάδα της Καρολίνα με 6-4, διατηρώντας την 8η θέση ολόκληρης της Ανατολικής περιφέρειας και σε ρόλο φαβορί στο σημερινό ματς, έχοντας απέναντι τους ασταθείς Σένατορς. Χαρακτηριστικό για τους «γερουσιαστές», πως μετά το 4-2 της Πέμπτης στο Ντιτρόιτ σε βάρος των τοπικών Ρεντ Γουΐνγκς, θα προσπαθήσουν να πετύχουν για πρώτη φορά φέτος δύο συνεχόμενες νίκες μακριά από την Οττάβα.


Κολοράντο Άβαλανς – Ντάλας Σταρς


Ξεχωριστό χρώμα στο συγκεκριμένο ματς, καθώς στον πάγκο της ομάδας του Ντάλας είναι ο Τζιμ Μοντγκόμερι, ο οποίος άφησε το στίγμα του στην πόλη και το πανεπιστήμιο του Ντένβερ και ο οποίος θα προσπαθήσει να πετύχει νίκη στην έδρα των Άβαλανς, εκεί όπου ηττήθηκε με δραματικό τρόπο 2-3 στην προηγούμενη επίσκεψη του, στις 23 Νοεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα, 2-1 μπροστά στο σκορ η ομάδα του Ντάλας, με λιγότερο από τρία λεπτά για τη λήξη του ματς, βλέποντας όμως τους Σταρς να καταφέρνουν να χάσουν 2-3 ή τους Άβαλανς να πραγματοποιούν αν προτιμάτε, τη μεγάλη ανατροπή. Εκτίμηση μου, πως η ομάδα του Κολοράντο έχει και πάλι το προβάδισμα, παρά το γεγονός πως είναι περισσότερο βεβαρημένη σε θέμα κούρασης, καθώς έρχεται από ήττα στην παράταση (3-4), στο χθεσινό της ματς στο Σεντ Λούις.


Μόντρεαλ Κανέντιανς – Οττάβα Σένατορς 1
Κολοράντο Άβαλανς – Ντάλας Σταρς         1

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι