Δύο δυνατά διπλά κόντρα σε Λίνκολν και Ντόνς μπορούν να μας πληρώσουν εξαιρετικά και να να μας πάνε ταμείο

 

Κρου-Λίνκολν

 

Τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια με δύο νίκες για την Κρου η οποία μετρά τρεις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει ..Εντός έχει 4-1-2 ,με 5 από τα ΄6 πιο πρόσφατα παιχνίδια να έχουν επιβεβαιώσει τα 2-3 τέρματα..

 

Η Λίνκολν, είναι αήττητη στα τελευταία έξι παιχνίδια(4-2-0), με τρεις νίκες, η μία εκτός και οι δύο εντός. Εκτός έδρας έχει 6-2-2, με πιο πρόσφατο το 0-1 απέναντι στη Στιβενέιτζ με 1-0.

 

Προϊστορία: 1-3-0.

 

Εκτίμηση: Η Κρού θα παίξει για να μη χάσει, η Λίνκολν μπαίνει στα παιχνίδια προσαρμοσμένη στον αντίπαλο της….

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

 

Τσέλτεναμ -Ντονς

 

Σε σχετικά καλή κατάσταση η Τσέλτεναμ, που μετρά 3-2-1, και δύο σερί ισοπαλίες αμφότερες εκτός με Πορτ Βέιλ (2-2) και Σουίντον (0-0). Εντός έδρας έχει 2-2-2 ,με δύο σερί νίκες,όλες στο 2-1 απέναντι σε Νιούπορτ και Γκρίμσμπι.

 

Οι Ντόνς υπέστησαν ήττα -σοκ από την Κόλτσεστερ, εντός έδρας με 0-1 που ήταν η πρώτη μετά από δύο σερί νίκες. Εκτός έδρας στην ήττα από τη Στιβενέιτζ με 3-2 ήταν η πρώτη μετά από πέντε ματς όπου είχε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

 

Προϊστορία: 0-1-2

 

Εκτίμηση: Η Τσέλτεναμ θα πάει να “χτυπήσει” την αντίπαλο της και μπορεί να το πληρώσει απέναντι σε μία κυνική Ντόνς η οποία είναι στο μείον τέσσερα από την πρωτοπόρο Λίνκολν.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι