Στο «Καλιέντε», το τελευταίο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Τιχουάνα να έρχεται από το 0-2 της πρεμιέρας του Κλαουσούρα, στην έδρα της Γουαδαλαχάρα και την Τίγκρες από το δραματικό, τουλάχιστον βάσει εξέλιξης, 2-2 σε αυτή της Λεόν.

 


Ήττα με 0-2 όπως προαναφέρθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κλαουσούρα στην έδρα της Γουαδαλαχάρα, σε ένα ματς στο οποίο υπήρχαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν και στο οποίο όμως η αντίπαλος της αποδείχθηκε, στο δεύτερο ημίχρονο, πιο αποτελεσματική. Τα τέρματα που έκαναν την διαφορά για την Γουαδαλαχάρα στο πεντηκοστό πέμπτο και ενενηκοστό τέτατο λεπτό, με το δεύτερο να έρχεται στην κόντρα, όταν φυσικά η Τιχουάνα έδωσε χώρους, έχοντας βγει σχεδόν όλη μπροστά για το 1-1. Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Κλαουσούρα, έχοντας ρεπό, μπαίνοντας στην συγκεκριμένη διοργάνωση την Τετάρτη που μας έρχεται φιλοξενώντας την 2ης κατηγορίας, Ατλάντε.


Στον αντίποδα, ευχαριστημένη η Τίγκρες από το δραματικό 2-2 της πρεμιέρας στην έδρα της Λεόν, όπου πήρε ανέλπιστα τον ένα βαθμό, με πέναλτι του Ζινιάκ (φωτό), στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Νωρίτερα, το 1-0 για την Τίγκρες στο έκτο μόλις λεπτό, με εκπληκτικό εκτός περιοχής σουτ του Ακίνο, βλέποντας όμως στην συνέχεια τη Λεόν να είναι πολύ πιο απειλητική, να ισοφαρίζει αρχικά στο έντεκα και να πραγματοποιεί, έστω και προσωρινά όπως αποδείχθηκε, την ανατροπή, στο ογδόντα εννέα. Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις στο κύπελλο, καθώς η Τίγκρες είναι μία από τις τέσσερις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας που δεν παίρνουν μέρος, λόγω της συμμετοχής τους στο CONCACAF Champions League.


Προϊστορία: Μία νίκη για την Τιχουάνα, τέσσερις για την Τίγκρες και τρεις ισοπαλίες, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Καλιέντε». Μοναδική νίκη για την Τιχουάνα το 2-1 του 2012, ενώ σημείο αναφοράς, πως η Τίγκρες μετρά επτά συνεχόμενες νίκες από το 2016 σε βάρος της σημερινής της αντιπάλου, τόσο στο γήπεδο της όσο και στο «Καλιέντε», διατηρώντας μάλιστα το μηδέν. Πιο συγκεκριμένα, 1-0 το 2016, 3-0, 2-0,2-0 και 1-0 το 2017, ενώ δύο φορές 1-0 το 2018.


Ομάδα με πιο πολλές λύσεις και μεγαλύτερη ποιότητα η Τίγκρες, με επιλογή ρίσκου το «διπλό», ποντάροντας επιπλέον στο εντυπωσιακό σερί που έχει «χτίσει» από το 2016 και στις δύο έδρες σε βάρος της Τιχουάνα, όπου μετρά όπως προαναφέρθηκε επτά σερί νίκες με μηδέν παθητικό.

Πρόταση: 2
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι