Ο αινιγματικός Νικ Κύργιος και η ελπίδα των Αυστραλών έρχεται αντιμέτωπος με τον Μίλος Ράονιτς.

Δε γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο 23χρονος Ελληνοαστραλός, αφού οι αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής ήταν περισσότερο αγώνες επίδειξης. Βέβαια ξέρουμε καλά πως ο συγκεκριμένος τενίστας όταν έχει κίνητρο είναι ικανός να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο βρεθεί απέναντί του. Το Νο52 της παγκόσμιας κατάταξης, αγωνίζεται εντός έδρας και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεν έχει αποκλειστεί ποτέ στον πρώτο γύρο στο συγκεκριμένο τουρνουά. Σε σκληρή επιφάνεια,ο Κύργιος έχει κερδίσει τους τέσσερις από τους τελευταίους πέντε αγώνες που έχει παίξει.

 

Από την άλλη πλευρά, ο 28χρονος Καναδός, Νο17 στον κόσμο, στο πρώτο τουρνουά που έλαβε μέρος για το 2019, στο Μπρίσμπεϊν έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Την τελευταία φορά που έχασε από τον πρώτο γύρο μίας Grand Slam διοργάνωσης ήταν το 2012 ενώ σε σκληρό γήπεδο έχει κερδίσει τους τελευταίους τέσσερις αγώνες.


Προϊστορία: Οι δυο τενίστες έχουν συναντηθεί άλλες έξι φορές μετρώντας από τρεις νίκες ο καθένας. Ο πιο πρόσφατος αγώνας ήταν στο Λονδίνο το 2016, με τον Ράονιτς να τον κερδίζει στα τρια σετ.


Πρόταση: Ο Κύργιος είναι απρόβλεπτος αλλά ικανός να φτάσει μακριά σ’ ένα τουρνουά. Επιπλέον, αγωνίζεται στο σπίτι του και πιστεύω ότι με τη βοήθεια και του κόσμου θα ξεπεράσει το εμπόδιο του Ράονιτς.

Πρόταση: Νικητής Νικ Κύργιος

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι