Η Μαρία Σάκκαρη έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Αυστραλή Άσλει Μπάρτι για τον τρίτο γύρο του Australia Open.

 

 H Μπάρτι η οποία βρίσκεται στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, στον προηγούμενο γύρο δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στη Κινέζα Γιαφάν Γουάνγκ την οποία και κέρδισε με 2-0 σετ. Η 22χρονη αγωνίζεται εντός έδρας και αναμένεται να έχει τη στήριξη πολλών Αυστραλών. Επίσης από τους αγώνες που έχει παίξει μέχρι στιγμής στο ξεκίνημα της σεζόν έχει δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση έχοντας κερδίσει 10 από τους 12 τελευταίους που έχει δώσει σε σκληρή επιφάνεια.


Η 23χρονη Ελληνίδα έρχεται από μία νίκη κόντρα σε μία άλλη Αυστραλή, την Άστρα Σάρμα την οποία κέρδισε σε straight sets.Έτσι, έχει την ευκαιρία να νικήσει δυο Aussies back-to-back μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Η Σάκκαρη που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο43 στον κόσμο έχει ένα ακόμα μεγάλο κίνητρο στο να πάρει τη νίκη αφού αν τα καταφέρει θα βρεθεί στον τέταρτο γύρο μίας Grand Slam διοργάνωσης για πρώτη φορά στην καριέρα της.


Προϊστορία: Οι δυο τενίστριες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες άλλες δυο φορές. Η Μπάρτι ήταν νικήτρια στην Ταϊπέι το 2016 και η Σάκκαρη στο Indian Wells την περασμένη χρονιά.


Πρόταση: Τόσο η Μπάρτι όσο και η Σάκκαρη βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενώ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις μετράνε από μία νίκη. Γι’ αυτό πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στα τρία σετ.

Πρόταση: Αριθμός σετ 3

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι