Δύο ματς του σημερινού προγράμματος του NHL στην πρόταση που ακολουθεί, προσεγγίζοντας αυτό των Νιου Γιορκ Αϊλάντερς με την ομάδα των Κολοράντο Άβαλανς και τη μονομαχία των Οττάβα Σένατορς με τους Ουίνιπενγκ Τζετς.

 


Ν. Γ. Αϊλάντερς – Κολοράντο Άβαλανς


Διπλός ο στόχος για τους Αϊλάντερς, βλέποντας την ομάδα της Νέας Υόρκης να ψάχνει την δεύτερη σερί νίκη της, η οποία θα την διατηρήσει στην κορυφή της Metropolitan, μπροστά φυσικά από τους πρωταθλητές Ουάσινγκτον Κάπιταλς, αλλά και στην 2η θέση της Ανατολικής περιφέρειας, πίσω από την Τάμπα. Φαβορί στο σημερινό ματς απέναντι από την ερχόμενη από πέντε σερί ήττες, ομάδα του Κολοράντο, με τους Χαϊλάντερς να επικρατούν στα πέναλτι την Πέμπτη, στην έδρα των Νιου Τζέρσι Ντέβιλς. Πέντε σερί ήττες όπως προαναφέρθηκε για την ομάδα του Κολοράντο, προσθέτοντας για τους Άβαλανς στις τέσσερις εντός και αυτή της Πέμπτης στην παράταση με 3-4, στην έδρα των πρωταθλητών Ουάσινγκτον Κάπιταλς.


Οττάβα Σένατορς – Ουίνιπενγκ Τζετς


Δύο συνεχόμενες ήττες για την ομάδα του Ουίνιπενγκ, μετά και το βαρύ 2-5 της Πέμπτης στο Κάλγκαρι, με τους Τζετς πάντως να διατηρούν την 1η θέση στην Σέντραλ και την 2η θέση στην Δυτική περιφέρεια, οριακά πίσω από τους Φλέιμς. Στην άλλη πλευρά, τέλος στο σερί ηττών για την ομάδα της Οττάβα, η οποία επικράτησε 4-0 την Πέμπτη στην έδρα της αυτής του Αναχάιμ, σημειώνοντας πάντως πως η ουραγός ολόκληρης της Ανατολικής περιφέρειας, δεν «σκότωσε» κάποιο θηρίο.


Ν.Γ. Αϊλάντερς – Κολοράντο Άβαλανς 1
Οττάβα Σένατορς – Ουίνιπενγκ Τζετς 2

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι