Πολύ σπουδαία αναμέτρηση στο «Παλογκράντε» του Μανισάλες, ανάμεσα στην τοπική Όνσε Κάλντας και την Κούκουτα, σημειώνοντας, πως η νικήτρια, αν βέβαια υπάρξει, θα βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή, με την συμπλήρωση τεσσάρων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα Απερτούρα.

 


Επτά βαθμοί για την Όνσε Κάλντας στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του Απερτούρα, με 0-0 στην πρεμιέρα στο Μεντεγίν απέναντι στην Ατλέτικο Νασιονάλ, 1-0 ακολούθως φιλοξενώντας τη Μιγιονάριος, ενώ 1-2 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Ντεπορτίβο Πάστο, πραγματοποιώντας μάλιστα την ανατροπή. Πίσω στο σκορ η Όνσε Κάλντας στο ματς με τη Ντεπορτίβο Πάστο από αυστηρό πέναλτι στο πέμπτο μόλις λεπτό, «απαντώντας» όμως με τον ίδιο τρόπο, από τα έντεκα βήματα, με τον Λιζαράζο, στο δεκαοκτώ, ενώ η ολική ανατροπή στο είκοσι επτά, με κεφαλιά ψαράκι του Σαλσέδο. Ακολούθησε το 1-1 στην Παραγουάη με τη Ντεπορτίβο Σαντανί, στην πρώτη μονομαχία τους για τον 1ο γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Επτά βαθμοί, περνώντας στην άλλη πλευρά και για την Κούκουτα, με 3-0 στην πρεμιέρα φιλοξενώντας την Ριονέγκρο, 2-1 ακολούθως στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά σε βάρος της Σάντα Φε, ενώ 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική, στην εντός έδρας μονομαχία της με την Ενβιγκάδο. Πίσω στο σκορ η Κούκουτα στο ματς με την Ενβιγκάδο στο τριακοστό ένατο λεπτό, «απαντώντας» όμως στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι του Αγκουντέλο, χωρίς όμως στην συνέχεια, κάτι περισσότερο. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Έξι νίκες για την Όνσε Κάλντας και μία ισοπαλία, σε επτά ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Κούκουτα, σημειώνοντας μάλιστα πως δεν έχει δεχθεί γκολ από την σημερινή της αντίπαλο. Πιο συγκεκριμένα, 2-0 το 2009, 1-0 και 0-0 το 2010, 5-0 το 2011, 4-0 το 2012, 2-0 το 2013 και 1-0 το 2015.


Επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, την αποτελεσματικότητα της Όνσε Κάλντας στο «Παλογκράντε», αλλά και την εξαιρετική προϊστορία της τελευταίας δεκαετίας.

Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι