Εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται στη Τρίπολη, με τις δύο ομάδες να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα.


Ο Αστέρας είχε αγώνα Κυπέλλου στη διάρκεια της εβδομάδας και μάλιστα πήρε τη νίκη με 1-0, ενώ νωρίτερα είχε περάσει από τη Ριζούπολη επικρατώντας του Απόλλωνα, όπου κι έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί. Το παιχνίδι είναι οριακό για τους Αρκάδες, που θέλουν νίκη για να επιστρέψουν κοντά στις πρώτες και να απομακρυνθούν οριστικά από την τελευταία τετράδα της βαθμολογίας.


Ο Γιώργος Παράσχος είδε τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση και κατ’ επέκταση να μπαίνει κανονικά στην αποστολή της ομάδας. Το ίδιο ίσχυσε και για τον Χρήστο Αραβίδη, ο οποίος προπονείται σε φουλ ρυθμούς και κάνει ντεπούτο σε αποστολή, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα. Αντίθετα, εκτός είναι ο τιμωρημένος Τριανταφυλλόπουλος και ο τραυματίας Μουνάφο.


Ο Άρης με δύο νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια του βρέθηκε στην πέμπτη θέση, που αλλάζει κάτοχο συχνά στη διάρκεια του πρωταθλήματος! Από την πέμπτη αυτή θέση έχουν περάσει και έχουν εναλλαχθεί αρκετές ομάδες.


Πάντως πρέπει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Παντελίδη, έχει δεχτεί ένα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια, αυτό στη Λιβαδειά. Βέβαια επιθετικά σε αυτά τα πέντε παιχνίδια έχει πετύχει μόνο τρία γκολ.


Στα αγωνιστικά, ο Σάββας Παντελίδης έει στη διάθεσή του και τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και είναι πιθανό να είναι και στο αρχικό σχήμα. Στην αποστολή είναι επίσης οι Τόνσο, Γιουνές, που επιστρέφουν, αλλά όχι ο τραυματίας Διαμαντόπουλος.


Προϊστορία: Την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες έπαιξαν στην Τρίπολη, έγινε συναρπαστικό παιχνίδι. Προηγήθηκε από μια φορά και ισοφάρισε από μια η κάθε ομάδα. Ο Άρης έχει πάρει ισοπαλία στα δύο τελευταία στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας έχει νικήσει μόνο το ένα από τα τέσσερα τελευταία. Ανεξάρτητα έδρας έχουν μια απόλυτη ισορροπία με πέντε νίκες η κάθε ομάδα και πέντε ισοπαλίες σε 15 συναντήσεις τους.


Πρόταση: Το ματς έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ οι δύο ομάδες δυσκολεύονται στο γκολ.

Πρόταση: Under 2.5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι