Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα του 6ου ομίλου, με την Κορεκαμίνος να ψάχνει το τρίποντο που θα της δώσει την πρόκριση μέσω των επτά καλύτερων δεύτερων ομάδων όλων των γκρουπ, την στιγμή που η Μονάρκας θα κυνηγήσει το απόλυτο που πολύ πιθανό να της δώσει αβαντάζ έδρας μέχρι τέλους.

 


Στην φάση των ομίλων στο κύπελλο, οι ομάδες είναι χωρισμένες σε εννέα γκρουπ των τριών, παίζοντας μεταξύ τους από δύο φορές, δηλαδή μέσα και έξω, με την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση των «16» στις νικήτριες αυτών και τις επτά καλύτερες δεύτερες.


Τέσσερις βαθμοί για την Κορεκαμίνος στα τρία της προηγούμενα ματς στον 6ο όμιλο, όλοι από τις δύο αναμετρήσεις της με την Πότρος (2-1, 2-2), έχοντας ηττηθεί ενδιάμεσα αυτών 1-3 στην έδρα της σημερινής της αντιπάλου. Τελευταίο της αγωνιστικό δείγμα σε όλες τις διοργανώσεις, το 0-0 του Σαββάτου στην έδρα της Μινέρος, με το οποίο βρέθηκε στην 17η θέση στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας. Στην άλλη πλευρά, το απόλυτο για τη Μονάρκας στον όμιλο, επικρατώντας δύο φορές με 2-1 της Πότρος και 3-1 όπως προαναφέρθηκε της Κορεκαμίνος. Πολύ χαμηλά πάντως στο πρωτάθλημα, καθώς μετά το εντός 2-3 του Σαββάτου από τη Μοντερέι, «υποχώρησε» στην 16η θέση και στο -6 από την πρώτη οκτάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.


Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία, με γηπεδούχο την Κορεκαμίνος.


Δεδομένο πως η Κορεκαμίνος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, ώστε με νίκη να βρεθεί σίγουρα μέσα στις επτά καλύτερες δεύτερες ομάδες όλων των ομίλων, αλλά και η Μονάρκας από την πλευρά της, πολύ πιθανό να έχει το απόλυτο αβαντάζ με τρίποντο, σε συνδυασμό βέβαια με τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Δεν θα μπλέξω με σημείο, με ειδικό στοίχημα τερμάτων, την πιο συνετή επιλογή.

Πρόταση: Over 2,5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία