Οι δύο ομάδες αποτελούν και τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου, αφού συμμετέχουν επίσης, Ισπανία, Σουηδία, Νορβηγία και Ρουμανία. Στόχος τους λοιπόν είναι να μην τερματίσουν στην τελευταία θέση και σήμερα μπορεί κάποια απο τις δύο να κάνει το πρώτο βήμα για να τα καταφέρει.


Πρόκειται ένα ματς που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν δελεαστικά, ενώ μιλάμε για ομάδες που βρίσκονται αρκετά χαμηλά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Πάντως η Μάλτα βρίσκεται περίπου στην 100η θέση.


Η Μάλτα έχει κάποια καλά αποτελέσματα, ενώ έχει φέρει τέσσερις ισοπαλιες και τρεις απο τα έξι τελευταία. Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι εντός έδρας η γηπεδούχος έχει να κερδίσει εδώ και τέσσερα χρόνια, αλλά σήμερα έχει την ευκαιρία να σπάσει το ρόδι απέναντι στα Ν. Φερόε.


Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει στα τέσσερα απο τα οκτώ τελευταία εντός έδρας ματς.


Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν μια απο τις ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της δυναμικότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν να κερδίσουν εκτός έδρας απο το 2016, ενώ μετρούν πέντε ήττες στα επτά παιχνίδια που έχουν δώσει. Επίσης δεν έχουν κρατήσει ανέπαφη την άμυνα τους στα 11 τελευταία ματς, ενώ προέρχονται απο ήττα με 5-0 απο το Κόσοβο. Επίσης δέχονται σκορ και στα 30 τελευταία εκτός έδρας ματς.


Προϊστορία: Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί έξι φορές στο παρελθόν, με τα Νησιά Φερόε να μετράει τέσσερις νίκες.


Πρόταση: Δεν φαίνεται να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί ανάμεσα στις δύο ομάδες, που έχουν στην σκέψη τους τη νίκη.

 


Πρόταση: goal
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι