Ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 1ο γύρο του Κόπα ντε λα Σούπερλιγκα, βλέποντας τη Μπάνφιλντ να έχει μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα, μετά το υπέρ της 1-0 στο πρώτο ματς στην έδρα της αντιπάλου της.

 


Να σημειωθεί, πως στον 1ο γύρο του Κόπα ντε λα Σούπερλιγκα, έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος, επικράτησης δηλαδή της Εστουδιάντες με 1-0, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Νεοσύστατη διοργάνωση στην Αργεντινή, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα είδος Λιγκ Καπ, με το νικητή να εξασφαλίζει θέση στο Κόπα Λιμπερταδόρες και τον φιναλίστ στο Σουνταμερικάνα, σημειώνοντας πως μετέχουν μόνο οι ομάδες του πρωταθλήματος της 1ης κατηγορίας που ολοκληρώθηκε. Στον 1ο γύρο μετέχουν οι ομάδες από την 7η θέση και κάτω, ενώ στον επόμενο μπαίνουν και αυτές της πρώτης εξάδας.


Πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν στο πρώτο ματς των δύο ομάδων, περισσότερες και σπουδαιότερες πάντως για τη Μπάνφιλντ, η οποία άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ του Καράνσα στο τριακοστό λεπτό και η οποία μάλιστα είχε τρία δοκάρια. Στην 16η θέση του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε η Μπάνφιλντ και με στόχο, λογικά, την διάκριση στο νεοσύστατο Κόπα ντε λα Σούπερλιγκα, καθώς στοχεύει στην έξοδο της σε κάποια από τις δύο διεθνείς συλλογικές διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής (Κόπα Λιμπερταδόρες, Σουνταμερικάνα), μέσω φυσικά αυτής της διοργάνωσης. Στην αντίπερα όχθη, μία θέση παρακάτω για την Εστουδιάντες, η οποία απογοήτευσε με την γενικότερη παρουσία της στο πρωτάθλημα, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός για το επόμενο, από τον νέο στον πάγκο 38χρονο, Γκαμπριέλ Μιλίτο, ο οποίος την ανέλαβε στα μέσα Μαρτίου. Χωρίς σημαντικά προβλήματα για τις δύο ομάδες, ενόψει του σημερινού επαναληπτικού.


Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Μπάνφιλντ, δύο για την Εστουδιάντες και ισάριθμες ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Φλορένσιο Σολά».


Σίγουρα ρίσκο η επιλογή σημείου, όχι μόνο στο συγκεκριμένο ματς, αλλά και γενικότερα σε άλλους αγώνες στην συγκεκριμένη διοργάνωση, καθώς είναι άγνωστο το κίνητρο πολλών ομάδων. Παρόλα αυτά, επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, αλλά και στην εικόνα του πρώτου αγώνα, στον οποίο η Μπάνφιλντ είχε τρία δοκάρια και έδειξε πιο «πεινασμένη» για το αποτέλεσμα.

Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία