Το τελευταίο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, βρίσκοντας την Άουνταξ Ιταλιάνο, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 10η θέση με 10 βαθμούς, επτά λιγότερους από την 3η στον βαθμολογικό πίνακα, Ουνιόν Λα Καλέρα.

 


Επικράτηση με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Κοκίμπο, βλέποντας την Άουνταξ Ιταλιάνο, με το αποτέλεσμα αυτό, όχι μόνο να σπάει το ρόδι στο γήπεδο της, αλλά να βρίσκεται πλέον και στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Κοκίμπο, πιο σημαντικές πάντως για την Άουνταξ Ιταλιάνο, η οποία μάλιστα είχε και ένα οριζόντιο δοκάρι και η οποία άνοιξε το σκορ με γυριστή κεφαλιά του Μπόσο στο τριακοστό τρίτο λεπτό. Στο ίδιο τέμπο και στην επανάληψη, με την Άουνταξ Ιταλιάνο όμως πιο αποτελεσματική, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά στο εξηκοστό ένατο λεπτό με το κοντινό πλασέ του Χολγκάδο. Μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες για την Άουνταξ Ιταλιάνο, σε τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα στο «Λα Φλόριντα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην άλλη πλευρά, αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών μετά και το 2-1 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας την Ουατσιπάτο, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στην Ουνιόν Λα Καλέρα να βρεθεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Προβάδισμα δύο τερμάτων για την πιο αποτελεσματική Ουνιόν Λα Καλέρα στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Ουατσιπάτο, στο οποίο μάλιστα είχε σπουδαίες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, με το 1-0 στο τέσσερα από τον Λαρόντο και το 2-0 στο σαράντα πέντε από τον Βιλτσές, να έρχονται από κοντινές κεφαλιές. Καλύτερη πάντως στην επανάληψη η Ουατσιπάτο, με το 1-2 στο εξήντα τρία, έχοντας μάλιστα ευκαιρίες για το 2-2, αλλά και δικαιολογημένα παράπονα για πέναλτι μαρς που της αρνήθηκε ο διαιτητής. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα για την Ουνιόν Λα Καλέρα, σε τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Άουνταξ Ιταλιάνο, μία για την Ουνιόν Λα Καλέρα και δύο ισοπαλίες, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Λα Φλόριντα».


Πιο συμπαγής ως ομάδα η Ουνιόν Λα Καλέρα, με επιλογή ρίσκου το «διπλό», σημειώνοντας επιπλέον, πως μπορεί το εντός 2-0 της προηγούμενης αγωνιστικής σε βάρος της Κοκίμπο να αποτελεί επιτυχία για την Άουνταξ Ιταλιάνο, αλλά είχε σύμμαχο και την τύχη.

 

Πρόταση: 2
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία