Στο «Ναμπιζάο» της Μπραγάνσα, το ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας, με τη Μπραγκαντίνο να έρχεται από «διπλό» στην πρεμιέρα στην έδρα της Μπραζίλ Πελότας και την Σπορτ από ισοπαλία στο Ρεσίφε με την Οέστε.

 


Με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα η Μπραγκαντίνο, η οποία επικράτησε 1-0 στην έδρα της Μπραζίλ Πελότας και η οποία στοχεύει στην άνοδο, μετά την οικονομική ενίσχυση που υπάρχει με την Ρεντ Μπουλ. Κυρίαρχος η Μπραγκαντίνο στο συγκεκριμένο ματς, παρά μάλιστα τον βαρύ, από την συνεχή βροχόπτωση, αγωνιστικό χώρο, έχοντας πέρα του 1-0 στο τριακοστό όγδοο λεπτό, από το ψύχραιμο πλασέ του Μπρούνο Τουμπαράο, σημαντικές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και ένα οριζόντιο δοκάρι. Χωρίς ουσιαστική απειλή γενικότερα από τη Μπραζίλ Πελότας, την στιγμή που το 1-0 αδικεί την ομάδα του 49χρονου Αντόνιο Κάρλος Ζάγκο (φωτό), η οποία, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, σε κάθε της σχεδόν αντεπίθεση, άγγιζε το 2-0. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην άλλη πλευρά, ένα από τα φαβορί της ανόδου η Σπορτ, με αποτυχία πάντως για το «λιοντάρι του Ρεσίφε» το 1-1 της πρεμιέρας φιλοξενώντας την Οέστε. Υποτονική εμφάνιση από την Σπορτ στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Οέστε, στο οποίο η ομάδα του Ρεσίφε δεν δημιούργησε, χωρίς υπερβολή, ούτε μισή ευκαιρία. Βελτιωμένη πάντως η εικόνα της στην επανάληψη, ανοίγοντας το σκορ στο πεντηκοστό τέταρτο λεπτό, με προβολή σε άδειο σχεδόν τέρμα, από τον Ερνάνι. Παρόλα αυτά, γκολ μαχαιριά από την αντίπαλο της στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, με την Οέστε να «τιμωρεί» την αδυναμία της Σπορτ Ρεσίφε να φτάσει σε ένα δεύτερο τέρμα. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Μοιρασμένο απόλυτα το ρεκόρ, σε τρία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία στο «Ναμπιζάο», με 0-0 το 2010, 3-2 για τη Μπραγκαντίνο το 2011 και 2-1 για την Σπορτ Ρεσίφε το 2013.


Πολύ μικρό το αγωνιστικό δείγμα των δύο αντιπάλων, ώστε να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για να πάρουμε ρίσκο με σημείο, ειδικά μάλιστα όταν μιλάμε για μονομαχία ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Πρόταση: G/G
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία