Φινάλε στον 3ο όμιλο και ματς με χαρακτήρα «τελικού» πρόκρισης στη Μεντόσα, ανάμεσα στην 2η στο συγκεκριμένο γκρουπ Γοδόι Κρουζ και την ισόβαθμη της Κονσεπσιόν. Εννέα βαθμοί για την Ολίμπια, έξι τόσο για την Γοδόι Κρουζ όσο και για την Κονσεπσιόν, ενώ στην 4η θέση με τέσσερις η πρωταθλήτρια Περού, Σπόρτινγκ Κριστάλ.

 


Έξι βαθμοί όπως προαναφέρθηκε για την Γοδόι Κρουζ, η οποία ήταν η μεγάλη κερδισμένη της προτελευταίας αγωνιστικής, καθώς με το εντός 2-0 σε βάρος της Σπόρτινγκ Κριστάλ, βρέθηκε, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, στην 2η θέση, καθώς εκμεταλλεύτηκε το 3-3 της Κονσεπσιόν στην Χιλή με την Ολίμπια. Για δύο αποτελέσματα πλέον στο σημερινό ματς, ενώ αρκετά τραβηγμένο σενάριο να βρεθεί και στην 1η θέση, αν νικήσει και ηττηθεί την ίδια ώρα στην Παραγουάη η Ολίμπια από την Σπόρτινγκ Κριστάλ με μεγάλο σκορ. Εντός συνόρων, στην 14η θέση του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε πρόσφατα η Γοδόι Κρουζ, αποτυγχάνοντας φυσικά να εξασφαλίσει την έξοδο της στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ αποκλεισμός με δύο ήττες από τη Μπόκα Τζούνιορς (1-2, 1-3), στο νεοσύστατο Κόπα ντε λα Σούπερλιγκα.


Στην άλλη πλευρά, οδυνηρό, βάσει εξέλιξης και ταυτόχρονα καταστροφικό βαθμολογικά το 3-3 της προτελευταίας αγωνιστικής με την Ολίμπια, καθώς «υποχρεώνει» σήμερα την Κονσεπσιόν να ψάχνει μόνο νίκη στη Μεντόσα, σημειώνοντας πως στο συγκεκριμένο ματς η ομάδα της Χιλής είδε την πρωταθλήτρια Παραγουάης να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις. Σε περίπτωση ισοπαλίας παραμένει στην 3η θέση, ενώ κινδυνεύει μόνο αν την ίδια ώρα η Σπόρτινγκ Κριστάλ καταφέρει να πετύχει νίκη με μεγάλη διαφορά τερμάτων στην Παραγουάη. Με ήττα επίσης, παραμένει στην 3η θέση, αρκεί να μην κερδίσει η Σπόρτινγκ Κριστάλ την Ολίμπια. Εντός συνόρων, ήττα με 1-2 το Σάββατο φιλοξενώντας την Κουρικό, «υποχωρώντας» στην 13η θέση και στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.


Προϊστορία: Ήττα με 0-1 το 2012 από την Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε για την Γοδόι Κρουζ, στο μοναδικό εντός έδρας ματς στο παρελθόν με αντίπαλο ομάδα της Χιλής, ενώ «παρθενική» επίσκεψη η σημερινή για την Κονσεπσιόν στην Αργεντινή.


Πολύ πιο μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού ματς για την απρόβλεπτη Γοδόι Κρουζ, σε σχέση φυσικά με αυτό που δείχνει το σετ των τιμών, καθώς μιλάμε για μονομαχία που κρίνει πρόκριση. Δεν θα μπλέξω με σημείο, με ειδικό στοίχημα τερμάτων, την πιο συνετή επιλογή.

Πρόταση: G/G

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία