Μονομαχία της περιφέρειας Παραναένσε στο «Κόουτο Περέιρα» της Κοριτίμπα, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Λοντρίνα, οι οποίες μάλιστα έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στο φετινό πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας.

 


Τέσσερις βαθμοί για την Κοριτίμπα στις δύο πρώτες αγωνιστικές, επικρατώντας 2-0 στην πρεμιέρα στο «Κόουτο Περέιρα» της Πόντε Πρέτα, ενώ 1-1 ακολούθως το Σάββατο στην Γκοϊανία στη μονομαχία της με την τοπική Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Ματς με σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν αυτό στην Γκοϊανία, περισσότερες πάντως για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, στο οποίο η Κοριτίμπα βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο δέκατο έκτο λεπτό, με κεφαλιά του Ροντριγκάο και στο οποίο όμως η «απάντηση» από την αντίπαλο της ήρθε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45΄). Χωρίς σημαντικά προβλήματα η ομάδα του 40χρονου Ουμπέρτο Λούζερ, ενόψει φυσικά της σημερινής αναμέτρησης.


Στην άλλη πλευρά, η Λοντρίνα είναι η μία από τις τρεις ομάδες που έχουν ξεκινήσει με δύο νίκες στο φετινό πρωτάθλημα, με τις άλλες δύο να είναι η νεοφώτιστες Μποταφόγκο SP και Κουϊαμπά. Επικράτηση με 2-1 για τη Λοντρίνα στην πρεμιέρα στο Μασεϊο σε βάρος της τοπικής Κλαμπ Ρεγκάτας, ενώ 1-0 ακολούθως για την ομάδα του 44χρονου Σιντιμάρ Αλεμάο φιλοξενώντας τη Μπραζίλ Πελότας. Τα απολύτως απαραίτητα από τη Λοντρίνα στο ματς με τη Μπραζίλ Πελότας, στο οποίο δεν έβγαλε μάτια με την απόδοση της και στο οποίο πάντως δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την αντίπαλο της, με το τέρμα που έκανε την διαφορά, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45΄), με περίτεχνη ατομική προσπάθεια του Άντερσον Ολιβέιρα. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Κοριτίμπα, μία για τη Λοντρίνα και δύο ισοπαλίες, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Κόουτο Περέιρα», σε όλες τις διοργανώσεις (Β΄ κατηγορία, τοπικό πρωτάθλημα Παραναένσε).


Λεπτές οι ισορροπίες, μιλώντας για μονομαχία της περιφέρειας Παραναένσε, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει πολύ καλά όπως προαναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα Παρόλα αυτά, επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Πρόταση: 1

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία