Με στόχο το τρίποντο που θα την φέρει εκτός επικίνδυνης ζώνης η Στρόμσγκοντσετ, την στιγμή που και η Βίκινγκ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα τρίποντα, καθώς τρέχοντας ένα μικρό αρνητικό σερί, «υποχώρησε», μετά το ελπιδοφόρο της ξεκίνημα, στην 7η θέση.

 


Πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς τρίποντο για την Στρόμσγκοντσετ, η οποία έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στο νέο πρωτάθλημα, το εντός 3-2 της πρεμιέρας σε βάρος της Χάουγκεσουντ και η οποία μετά το 1-2 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Οντ, βρέθηκε στην επικίνδυνη ζώνη. Σε παθητικό ρόλο η Στρόμσγκοντσετ στο μεγαλύτερο μέρος του ματς στην έδρα της Οντ, στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο εικοστό τρίτο λεπτό και στο οποίο πάντως, κατάφερε να ισοφαρίσει στο εβδομήντα έξι, κόντρα στην ροή του αγώνα, στη μοναδική της αξιόλογη επιθετική προσπάθεια, με κοντινή προβολή του Αμπντελαουέ (φωτό). Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να φύγει με τον βαθμό, καθώς ένα τραγικό λάθος του στόπερ Σόετρα, έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλο της να φτάσει στη νίκη, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Μία νίκη, το 3-2 που προαναφέρθηκε σε βάρος της Χάουγκεσουντ και δύο ήττες, μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-3), από τη Μιοντάλεν και την Κρίστιανσουντ για την Στρόμσγκοντσετ, σε τρία ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην άλλη πλευρά, τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, μετά και το 1-1 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας την Βαλερένγκα, με το οποίο η Βίκινγκ είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στο γήπεδο της. Πίσω στο σκορ η Βίκινγκ στο συγκεκριμένο ματς, στ ο εξήντα εννέα, η «απάντηση» της δύο λεπτά αργότερα με τον Χόιλαντ, αδυνατώντας όμως στην συνέχεια να φτάσει στην ανατροπή, παρά το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Μία νίκη, το 2-0 σε βάρος της Τρόμσο και δύο ήττες, το 0-1 από την Οντ και το βαρύ 2-5 από την Ρανχάιμ για την Βίκινγκ, σε τρία ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Επτά νίκες για την Στρόμσγκοντσετ και δύο ισοπαλίες, σε εννέα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Βίκινγκ.


Φαβορί στο σετ των τιμών, τόσο λόγω έδρας όσο και καλής προϊστορίας η Στρόμσγκοντσετ. Παρόλα αυτά, απρόβλεπτη και ευάλωτη αμυντικά, πηγαίνοντας πιο επιφυλακτικά με ειδικό στοίχημα τερμάτων και πιο συγκεκριμένα με το αμφίσκορο, το οποίο μάλιστα είχε επαλήθευση στις οκτώ από τις εννέα συνολικά μονομαχίες των δύο ομάδων την τελευταία δεκαετία, με γηπεδούχο την Στρόμσγκοντσετ.

Πρόταση: G/G
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία