Σε ρόλο φαβορί η Φιγκεϊρένσε φιλοξενώντας την ουραγό της 2ης κατηγορίας Μπραζίλ Πελότας, ψάχνοντας το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικό, πως η Φιγκεϊρένσε είναι η μία από τις δύο ομάδες που έχουν τρεις ισοπαλίες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, ενώ η μοναδική χωρίς βαθμό η Μπραζίλ Πελότας.

 


Τρεις ισοπαλίες όπως προαναφέρθηκε για την Φιγκεϊρένσε στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, με 0-0 τόσο στην πρεμιέρα στην έδρα της Γκουαρανί, όσο και το Σάββατο στο Ρεσίφε απέναντι στην τοπική Σπορτ, ενώ 2-2 ενδιάμεσα αυτών φιλοξενώντας την Σάο Μπέντο. Σε ρόλο κομπάρσου η Φιγκεϊρένσε στο ματς στο Ρεσίφε, στο οποίο είχε μόλις μία ευκαιρία και στο οποίο έμεινε ευχαριστημένη από τον ένα βαθμό, από την στιγμή που άντεξε την πολιορκία, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, της Σπορτ. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην άλλη πλευρά, τρεις ήττες για τη Μπραζίλ Πελότας, μάλιστα με μηδέν ενεργητικό, βλέποντας επιπλέον να αρχίζει να αυξάνει με το καλημέρα η πίεση στο πρόσωπο του 53χρονου τεχνικού, Ροτζέριο Ζίμερμαν (φωτό). Πιο συγκεκριμένα, 0-1 στην πρεμιέρα φιλοξενώντας τη Μπραγκαντίνο, 0-1 και στην συνέχεια στο «Εστάντιο ντο Καφέ» της Λοντρίνα, ενώ 0-2 το Σάββατο στην εντός έδρας μονομαχία της με την Κλαμπ Ρεγκάτας. Σε ρηχά νερά η Μπραζίλ Πελότας στο ματς με την Κλαμπ Ρεγκάτας, στο οποίο ήταν για ακόμα μια φορά εκνευριστικά φλύαρη και στο οποίο δεν είχε κανένα απολύτως σημάδι αντίδρασης μετά το 0-1 από πέναλτι, στο τριακοστό τρίτο λεπτό. Ούτε μισή ευκαιρία μάλιστα και λευκή πετσέτα, μετά το 0-2, στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου (48΄). Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Επικράτηση με 2-0 για την Φιγκεϊρένσε το 2017, ενώ 1-1 το 2018, σε δύο ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μπραζίλ Πελότας.


Δεδομένο πως η Φιγκεϊρένσε δεν έχει βγάλει μάτια με την απόδοση της, δείχνοντας ικανοποιημένη μάλιστα με τις τρεις ισοπαλίες της, στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Παρόλα αυτά, εκτιμώ πως σήμερα ήρθε η ώρα να σπάσει το ρόδι, από την στιγμή που φιλοξενεί την άσφαιρη επιθετικά και ουραγό της κατηγορίας, Μπραζίλ Πελότας.

Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία